Ahahaahhh@-VUSLAT- instgramda su takibimi kabul etsen artik
kabul etmissin bileAhahaahhhAdın ne ki Bir sürü takip isteği geliyor, nerden bileyim kız seni Tanımadıklarımı kabul etmiyorum da Özelden yaz ismini
ben bulurum ajanimKız Rabiş sen nasıl buldun beni instagramda
resimleri begendine göre benimdir@rabia01 birini kabul ettim ama umarım sensindir
Başkalarını dikizlemek için açmıştır belkiresimleri begendine göre benimdirsenin niye hic resmin yok tek bisey bile paylasmamissin
süs diyemi actin
bence cilizligini kimse görmesin diye bisey paylasmadiBaşkalarını dikizlemek için açmıştır belki
Kaçak rabiş gelmiş.Kız siyaset yorumlara kapatıldı ,haberin var mı?tembel @deynepnaz geldi
Sana da yaranılmıyorbence cilizligini kimse görmesin diye bisey paylasmadi
haberim yok böylesi simdilik daha iyiKaçak rabiş gelmiş.Kız siyaset yorumlara kapatıldı ,haberin var mı?
@-VUSLAT- tamamen kemik gram et yok amaSana da yaranılmıyorZayıf olsan suç,kilolu olsan suç
Kız siyasiler eleştirilse neyse de ,Hz Muhammed'i haşa Allah'ı bile sorgulamaya başlamışlardı bazı üyeler.İlk gün biraz üzüldüm ama sonrasında sevindim.Sırf siyaset için girenleri düşündükçe Onlar için üzüldümhaberim yok böylesi simdilik daha iyi
yoksa ücüncü dünya savasi cikcakti orda
Ben de yarışmaya katıldığında görmüştüm ,gerçekten zayıfmış.İstediğini diyet yapmadan yer işte ne güzel@-VUSLAT- tamamen kemik gram et yok ama
Ben aynı anda başka yeri de okuyordum kız,yoksa hızlıyımdır.@deynepnaz sende ayni @nuryolu yavasa yavas yaziyon he neneler
bizi YARADAN RABBIMimizi kimin ne haddine sorgulamak Peygamberlerimizi sorgulamak ne hatlerineKız siyasiler eleştirilse neyse de ,Hz Muhammed'i haşa Allah'ı bile sorgulamaya başlamışlardı bazı üyeler.İlk gün biraz üzüldüm ama sonrasında sevindim.Sırf siyaset için girenleri düşündükçe Onlar için üzüldüm
aman bunu duymasin size hava atar sonraBen de yarışmaya katıldığında görmüştüm ,gerçekten zayıfmış.İstediğini diyet yapmadan yer işte ne güzel
siyaset bitince BDVmiBen aynı anda başka yeri de okuyordum kız,yoksa hızlıyımdır.