Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
bizi YARADAN RABBIMimizi kimin ne haddine sorgulamak Peygamberlerimizi sorgulamak ne hatlerine
neyseki Ahiret var sükür
iyiki ben yokmusum senelik ban yerdim
Son 2 haftadır yorumlarda olluyordu ama Havaalanı patlaması konusundan sonra oldu ,kapanma kararı.Kakao da giderken topiği de götürdü.

3 veya 4 kere ban yedim.1 tanesi siyasetten galiba ,gerisi BDV den.Eskisi gibi BDV sarmıyor beni.Siyasetten sonra yavan geldi.
Muneyle söyleyelimde senin icin siyaseti acsin geriye
ben cok yedim ban neyseki eski ceza puanlarim silindi yoksa 1 ay cezali olcaktim

ceza puani cogaldikca günüde cogaliyor
2 hafta sonra davul zurnali karsilariz kakakou
sarmalar senden he birde su böregi cig köftede olsun ama
Siyasettekiler duymasın bu sözleri.Ceza puanından değil,Mune kızdı 2 tarafa da O verdi cezayı ,polemik yapıyorsunuz diye.Anam kandil kandil dedikodu yapıyorum ben de ,gerçi olmuşu konuşuyorum di mi?
Sarmalar ,börek aeben , cimcimegfb ve Nevreste den ,darılırlar bana şimdi Onlar yapmak ister.Çiğköfteyi de nuryolu yapacakmış.Yavaş yazmadım uleyn,oğlum neti istiyor ,ben gidiyorum,iyi geceler canım.

Hepiniz Kadir gecesini kutlarım bu gecede duam şu bir bebişim daha olsun kız olursa Zübeyde erkek olursa Zübeyir olsun sağlık huzur mutluluk versin Rabbim kendine inan herkese Allah'ım Gönül'lerinizden geçen duaları kabul etsin

duysunlar hic umrum degil Kakao yanindayiz ama deynep arkandaymis
tembellll hemende nasil baskasinin üstüne atti yemekleri
Nevreste hakliymis sana beceriksiz demekle
bu neneninde erkenden uykusu geldi -VUSLAT- gibi

iyi geceler canim

Kazen af getirmisdi bizamanlar neden af vardi sebebini unuttum
ben yararlandim o aftan sen kal böyle puanlarinla yakisir
Kız Rabia bacım sen niye mapısa
Girdin geçende mapustu damdı bişiler yazmıştılar

ciddiyim tartismalarim yüzünden banimi yedim oturdum asagi

sen Nevreste ile kilo yarsina girmissin duydum
senin onun kilosunu gecmen cok zor bacim gel vazgec sana hep baskalarinin fotosunu yolluyormus meger
yok kız aslında Melek gibi kız ben takılıyorum kuru kız diye ben 109 kiloyum istesede yarışı önde bitiririm evelallah balık etkiliyim hay maşallah

melekmi kim nevosmu bida duymim nevosun avukati sakin olim deme gel sen benim yamacima asil melek benim hemde kanatsiz
Yok kız deli kız ben kim avukatlık kim sitenin en açıksözlüsüde benim abooo gece gece deli bacıma çattık sen halay çek bırak kıskanmayı tey tey

Yok kız deli kız ben kim avukatlık kim sitenin en açıksözlüsüde benim abooo gece gece deli bacıma çattık sen halay çek bırak kıskanmayı tey tey
beceriksiz nevosumu kiskancam senin onun yakti baklavayi görmedin herhal yarismadaki o kapkara patlicanlar neydi öyle
gündüz zaten senin icin neler demis oku gör
senin yerinde olsam yolmusdum onu yardima ihtiyacin olursa birgün ben burdayim
dersemde inanma madem nevosa melek dedin cek cezani

ben kaciyorum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…