Son 2 haftadır yorumlarda olluyordu ama Havaalanı patlaması konusundan sonra oldu ,kapanma kararı.Kakao da giderken topiği de götürdü.bizi YARADAN RABBIMimizi kimin ne haddine sorgulamak Peygamberlerimizi sorgulamak ne hatlerine
neyseki Ahiret var sükür
iyiki ben yokmusum senelik ban yerdim
3 veya 4 kere ban yedim.1 tanesi siyasetten galiba ,gerisi BDV den.Eskisi gibi BDV sarmıyor beni.Siyasetten sonra yavan geldi.siyaset bitince BDVmidikkat et bdvde az ban yemedim
Kakao bikerede banlamadan cikmadi siyasettenSon 2 haftadır yorumlarda olluyordu ama Havaalanı patlaması konusundan sonra oldu ,kapanma kararı.Kakao da giderken topiği de götürdü.
Muneyle söyleyelimde senin icin siyaseti acsin geriye3 veya 4 kere ban yedim.1 tanesi siyasetten galiba ,gerisi BDV den.Eskisi gibi BDV sarmıyor beni.Siyasetten sonra yavan geldi.
Bu sefer ceza fazla 2 hafta verdiler.Kakao bikerede banlamadan cikmadi siyasetten
bani nezman aciliyor ?
son zamanlarda yogunlumdan giremedim fazla
Ceza puanı neden ,nasıl siliniyor ki?Muneyle söyleyelimde senin icin siyaseti acsin geriye
ben cok yedim ban neyseki eski ceza puanlarim silindiyoksa 1 ay cezali olcaktim
ceza puani cogaldikca günüde cogaliyorBu sefer ceza fazla 2 hafta verdiler.
Kazen af getirmisdi bizamanlar neden af vardi sebebini unuttumCeza puanı neden ,nasıl siliniyor ki?
Siyasettekiler duymasın bu sözlericeza puani cogaldikca günüde cogaliyor
2 hafta sonra davul zurnali karsilariz kakakou
sarmalar senden he birde su böregi cig köftede olsun ama
duysunlar hic umrum degilSiyasettekiler duymasın bu sözleri.Ceza puanından değil,Mune kızdı 2 tarafa da O verdi cezayı ,polemik yapıyorsunuz diye. Anam kandil kandil dedikodu yapıyorum ben de ,gerçi olmuşu konuşuyorum di mi?
Sarmalar ,börek @aeben , @cimcimegfb ve @Nevreste den ,darılırlar bana şimdi Onlar yapmak ister.Çiğköfteyi de @nuryolu yapacakmış.Yavaş yazmadım uleyn,oğlum neti istiyor ,ben gidiyorum,iyi geceler canım.
Kız Rabia bacım sen niye mapısaKazen af getirmisdi bizamanlar neden af vardi sebebini unuttum
ben yararlandim o aftan sen kal böyle puanlarinlayakisir
Hepiniz Kadir gecesini kutlarım bu gecede duam şu bir bebişim daha olsun kız olursa Zübeyde erkek olursa Zübeyir olsun sağlık huzur mutluluk versin Rabbim kendine inan herkese Allah'ım Gönül'lerinizden geçen duaları kabul etsin
benim mapistan ciktimmi varkiKız Rabia bacım sen niye mapısa
Girdin geçende mapustu damdı bişiler yazmıştılar
Kız şaka mı ediyon ciddi misin anlamadımbenim mapistan ciktimmi varkiMune rahat birakmiyorki agiz tadiyla kavga edim
ciddiyim tartismalarim yüzünden banimi yedim oturdum asagiKız şaka mı ediyon ciddi misin anlamadım
yok kız aslında Melek gibi kız ben takılıyorum kuru kız diye ben 109 kiloyum istesede yarışı önde bitiririm evelallah balık etkiliyim hay maşallahciddiyim tartismalarim yüzünden banimi yedim oturdum asagi
sen @Nevreste ile kilo yarsina girmissin duydum
senin onun kilosunu gecmen cok zor bacim gel vazgecsana hep baskalarinin fotosunu yolluyormus meger
melekmi kim nevosmusen evlimisin b
yok kız aslında Melek gibi kız ben takılıyorum kuru kız diye ben 109 kiloyum istesede yarışı önde bitiririm evelallah balık etkiliyim hay maşallah
Yok kız deli kız ben kim avukatlık kim sitenin en açıksözlüsüde benim abooo gece gece deli bacıma çattıkmelekmi kim nevosmubida duymim nevosun avukati sakin olim deme gel sen benim yamacima asil melek benim hemde kanatsiz
beceriksiz nevosumu kiskancamYok kız deli kız ben kim avukatlık kim sitenin en açıksözlüsüde benim abooo gece gece deli bacıma çattıksen halay çek bırak kıskanmayı tey tey