Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Her sunuma tıkladığınızda zaten yorumlarımızı yazdığımız konuları var zaten ,yazdık biz.Yarışmacılar daha çok motive oluyor ,oy verdiğimizde yorum yazınca,herkes yorumları okumuyor ki,görsele bakıp ,oyunu verip gidiyor,damak zevkine,görselliğe göre oy veriyor.

Kız bacım sen niye her fırsatta laf sokmaya çalışıyorsun
Ne lafı soktum bacım Allah var iyiliğine söyledim bir ben bekar kaldım diyince dünyayı umursama iyi bir eş bulursan tak koluna dolaş dedim

Önceden ne güzel 2 oy hakkımız vardı yaa
Ben oyumu Nurumun domatesli pilavına ve dönerine verdim.Yanina soğan salatası falanda yapmış..Ayyy çiğ köftede vardı..

Yüzük taktik biz, bu sene istedi yok dedim evliliğe
Daha yeni kendime gelip fazlaliklardan kurtuldum biraz özgür olmak ve çalışmak istiyorum
Çocukta yaparsın kariyerde özgürlük akan su gibidir su bazen yanında çamuruda getirir herşeyin fazlası zarar.. haklısın kardeş çalış çeyizini tamamla ben sana takılıyorum Allah hakkında hayırlısını versin

Sayende evde kaldım, evlensem mi moduna girdim
Teşekkür ederim

Kız sende bendensin pisboğaz
Sevdiğim bişi oldumu tamam valla eşimle soğan salatasını falan çok severiz...Ayyy sende beğendin dimi
Aslında hepsinin ellerine sağlık çok güzeldi verilen emekler yeter ya..
İcli köfteeee,sarmaaaa,mantıııı,Şehzade kebabı,trileçe ama bir oy hakkı var
Ama nuryolu ama nurumda yapmış beeee....

Ayol ben triliçeyi hiç bişeye değişmem nur kim bilmiyorum ne yağcılık yapıyon ayol Nur Nur diye

Canim benimsin
Vallahi seni cok seviyorum ya

Herkesin eline emeğine sağlık , yine harika tarifler , sofralar kurulmuş .

Bereketiniz , huzurunuz ağzınızın tadı sofranızdan eksik olmasın.

İlk sayfadaki görsellere baktım , tarif sayfalarını tek tek dolaşamadım bu sefer .

Oyum -VUSLAT- ın sofrasına ve mantısına

Mantı beni benden aldı , beni bana bırakmadı

Herkese başarılaaaar .

Ben oy kullanamıyorum ekrana bakakaldım öyle hepsi çok güzel görünüyo favorilere ekledigim çok tarif oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…