Bende oyumu kullanacağım.yarışma sonucu açıklandıktan sonra her tarif altına açıklamamı yapacağım.şimdi açıklama yapıp oy verecekleri etkilemek istemem.ellerinize sağlık, emeklerinize saygılar .
Her sunuma tıkladığınızda zaten yorumlarımızı yazdığımız konuları var zaten ,yazdık biz.Yarışmacılar daha çok motive oluyor ,oy verdiğimizde yorum yazınca,herkes yorumları okumuyor ki,görsele bakıp ,oyunu verip gidiyor,damak zevkine,görselliğe göre oy veriyor.
Önceden ne güzel 2 oy hakkımız vardı yaa
Ben oyumu Nurumun domatesli pilavına ve dönerine verdim.Yanina soğan salatası falanda yapmış..Ayyy çiğ köftede vardı..
Önceden ne güzel 2 oy hakkımız vardı yaa
Ben oyumu Nurumun domatesli pilavına ve dönerine verdim.Yanina soğan salatası falanda yapmış..Ayyy çiğ köftede vardı..
Çocukta yaparsın kariyerde özgürlük akan su gibidir su bazen yanında çamuruda getirir herşeyin fazlası zarar.. haklısın kardeş çalış çeyizini tamamla ben sana takılıyorum Allah hakkında hayırlısını versin
Çocukta yaparsın kariyerde özgürlük akan su gibidir su bazen yanında çamuruda getirir herşeyin fazlası zarar.. haklısın kardeş çalış çeyizini tamamla ben sana takılıyorum Allah hakkında hayırlısını versin
Sevdiğim bişi oldumu tamam valla eşimle soğan salatasını falan çok severiz...Ayyy sende beğendin dimi
Aslında hepsinin ellerine sağlık çok güzeldi verilen emekler yeter ya..
İcli köfteeee,sarmaaaa,mantıııı,Şehzade kebabı,trileçe ama bir oy hakkı var
Ama nuryolu
ama nurumda yapmış beeee....
Sevdiğim bişi oldumu tamam valla eşimle soğan salatasını falan çok severiz...Ayyy sende beğendin dimi
Ama nuryolu
Ama nuryolu