Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Ayy çok kararsız kaldım eskiden en azından 2 oy hakkımız vardı , hakkımızı elimizden alan kapitalist rejime yazıklar olsun diye sitemimi dile getirirken döner adı altında çiğ köfte ile işi götüren nuryolu na ilk oy benden gelsin

Triliçe sen ne güzel şeysin Balkan esintisi benden oy triliçeye kimdir yapanı bilmem ama çok severim

Cok tesekkur ederim nanamm

Benim de içim eriyor triliçeye bakarken
Tarifler çok güzel bir oyum daha olsa keşke sevgi yönetim.boyle çok zor oluyor.
En sonunda o piti piti yapacagım

İlk başlarda sarma olan masalar favorimdi ama bayram münasebetiyle sarmaya bayağı doydum.Oyum içli köfteye ve patlıcan,soğan kebabına.triliçede de aklım kaldı ama masa düzeni de çok hoştu,şehzade kebabı da,mantı da,sarma da ,döner de,çiğköfte de ,off hepsi de çok lezzetli görünüyordu ,hepsi birbirinden güzeldi,ama malesef 1 oy hakkı vardı.

Triliçe candır gerisi heyecandır

Bende oyumu kullanacağım.yarışma sonucu açıklandıktan sonra her tarif altına açıklamamı yapacağım.şimdi açıklama yapıp oy verecekleri etkilemek istemem.ellerinize sağlık, emeklerinize saygılar .

Bi ben kaldım bekar
Yeni kategorimiz hayırlı olsun
Tv deki koca bulma yarışmaları saolsun üzülme bacım git başvur bul kocanı tak koluna ne sen dünyanın umrunda ol ne dünya senin Mus Mutlu ol

Kimse kimsenin yorumuyla etkilenmez göz var nizam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…