Hi cok ayıp ramazandada giybet yapisin nur olmaz ayıp giybet orucu tutuyom bende bah beni örnek alBoza iyi fikir ama velakin bozunca bi cacik olmayacak sahislari ciddiye almamak en dogrusu sanki feross
Burhan Altintop kivamindaki insan evlatlarinin nesini ciddiye alalim yahu @nananaisPapucumun uyesi işte
Yok kiz burda gıybet olur mu ki sonucta kazende gorecek yuzune konusuyoz sayilir yaniHi cok ayıp ramazandada giybet yapisin nur olmaz ayıp giybet orucu tutuyom bende bah beni örnek al
ilk sevdiceğim bana sen yemek yapmazsan ben herşeyi yaparım biliyorum ben yapmayı derdi. olmadı mı olmuyo nasip değilmiş.. o geldi şimdi aklıma..Oldu gülüm sana biskolata erkeki bulacagik
Kiz delimisin yumurta kirip yanina peynir kouani bulsan op koy basinin ustune kiz sen git gide çitayi yukseltiyon bizim gibi evde kalacan demedi deme
Ben seni bastan uyarayimda gunahin vebalin boynuma dusmesin ahirette zati benimki bana bile fazka geliyo
at resmini diyom atmıyo @ipeqbojuquZalım kız ne kadarda zalımsın ben seni ne zaman unutmusum ki emminin yasini nufusta kuculsek olmaz mi ki acep
Şu en zor zamaninda yaninda olani mi diyonilk sevdiceğim bana sen yemek yapmazsan ben herşeyi yaparım biliyorum ben yapmayı derdi. olmadı mı olmuyo nasip değilmiş.. o geldi şimdi aklıma..
Hi cok ayıp ramazandada giybet yapisin nur olmaz ayıp giybet orucu tutuyom bende bah beni örnek al
Gerci doğru giybet sayılmıyor fetvayı veriyorum sıkı durun kk da gıybet orucu bozmaz ifinimYok kiz burda gıybet olur mu ki sonucta kazende gorecek yuzune konusuyoz sayilir yaniozelde mesajlassak hadi neyse
Caizdir efemm bol bol gıybet yapabilursünüzCanim umuma acik soyluyorum ,bahsi gecen sahsin gorebilecegini umdugum icin ortaya yaziyorum ve okumasini umuyorum
Efem bu giybetten sayilir mi diye sormak istiyorum ,cauz midir
Emminin resmini mi diyonat resmini diyom atmıyo @ipeqbojuqu
Yok kiz burda gıybet olur mu ki sonucta kazende gorecek yuzune konusuyoz sayilir yaniozelde mesajlassak hadi neyse
Caizdir efemm bol bol gıybet yapabilursünüz
Gıybetin önünu actiginiz icin tisikirler ifinimGerci doğru giybet sayılmıyor fetvayı veriyorum sıkı durun kk da gıybet orucu bozmaz ifinim
O vakit kakdigim yerden devam ediyorumBana didi zaten canim ,siz devam eedin
Yemin ederim kırize giriyorum bi twit okudum geçen sene orucu bozn şeyler bu sende bozuyor haberiniz olsun yazmışlarGıybetin önünu actiginiz icin tisikirler ifinim
Not: bu arada butun ramazan oruclarimiz senin bu nacizane fetvan yuxunden gume gitmesin
Yasar nuri öztürke yada zekariya beyaza bi baglansamiydik netseydik
Babişkomun biskuvili muhallebi tatlıma tepkisi bütün günümün yorgunluğunu aldı
-Muazzam
-Feraceli bu ne ya
-Muazzam Muazzam
-Kızım bu ne
-Oğlum gel bak feraceli negzel tatli yapmıs ye
-Süper olmuş kızım
Adam övmelere doyamadı
Rabbim sen bana bu günleri aratma
Babişkomun biskuvili muhallebi tatlıma tepkisi bütün günümün yorgunluğunu aldı
-Muazzam
-Feraceli bu ne ya
-Muazzam Muazzam
-Kızım bu ne
-Oğlum gel bak feraceli negzel tatli yapmıs ye
-Süper olmuş kızım
Adam övmelere doyamadı
Rabbim sen bana bu günleri aratma
şu cumle benim koptugum andirnegzel
O vakit kakdigim yerden devam ediyorum
Ne güzel artık tdk kalktı feraceli heryere negzel yazıyorşu cumle benim koptugum andirsoyleyidide bu kadar sempatik mi
BabamOoo bu bol ovgulu tatliyi merak ettim dogrusu
Kim ovdu boyle onu da merak ettim gi