- Emoji Skoru
- 4.200
- Puanlar
- 53
Biz kulaktan dogma facebookta gorme seylerlerle dinimizi yasadigimiz surece daha cok sey goruruzYemin ederim kırize giriyorum bi twit okudum geçen sene orucu bozn şeyler bu sende bozuyor haberiniz olsun yazmışlarinsanlar bence az okusa anlacajlarda işte
Nerde kaldiydin unuttun simdiLutfen...Biz bolmeyelim
Aslında tek sorun ne biliyormusun hazıra konuyorlar..Biz kulaktan dogma facebookta gorme seylerlerle dinimizi yasadigimiz surece daha cok sey goruruz
Nereyse sarki sozlerinin altina bile artik Mevlana yazacaklar
Hatta bi söz varya sümme haşa valla facebook çıkincaya kadar ben o hadis-i serifi hic duymamistim
Canini yanan sabretsin cani yakan caninin yanacagi gunu beklesin diye
Sonra bi Sahabe efendilerimizden birine ait bir sozun altinda her seferinde baska bi Sahabe efendimizin adi yaziyor
Okumadigimiz surece artik bu zihniyetle bakalim sonumiz nereye gidecek
O negzeli baban dememismiydi ben sempatik olarak onu sormustum biraz bozdum gibi oldu amaNe güzel artık tdk kalktı feraceli heryere negzel yazıyortatlı olduğumu süylerler ifinim
Hemen bakim meraktan catlarim yosamİlk soframız geldi
İftar sonrası olduğu için rahat rahat bakabilirsinHemen bakim meraktan catlarim yosam
Aslında tek sorun ne biliyormusun hazıra konuyorlar..
Gençler hele araştırmacı değiller..
Aç oku körü körüne bağlanıyorlar sonra saçma salak din adı altındaki yerlere
Yok ben öle yazdm :)O negzeli baban dememismiydi ben sempatik olarak onu sormustum biraz bozdum gibi oldu ama
Himmm ben baban iyle diyo sandimYok ben öle yazdm :)
Heh aynen bende katılıyorum..Aslında internet büyük bi avantaj dezavantaja çevirilmezsseYorulmaya ne hacet tum yazarlarin kitaolarindan alintilar var hepsine bi goz gezdirince o yazarlarin kulliyatini okumus kadar oluyin zati
Hani bi facebook ata sozu diyor ya keske herkes sosyal medyada gorundugu kadar dindar olsa iste ona katiliyorum
O avantaji iyi kullanamiyoruz diye bazen hic olmasaydi daha iyiydi diye düşünüyorum maalesefHeh aynen bende katılıyorum..Aslında internet büyük bi avantaj dezavantaja çevirilmezsse
Bebisimmmm iyiyimm sen nasilsinn nurum benimmmm...bebisim buyuyorrr iste arabistama geldimmm.agustosta tekrar gelecem turkiyeye..kizkardesim evlenecek darisi tum.bekarlaraaa..sen nasilsin.ozledim sizleri... @Nevreste haricKimlerr gelmiiiisss
Hosgeldim canim benimm ,NasilsinBebisin nasil Ozledik seni habibtem ya
Sen ne diyon canım ben bugün nefis yemek tariflerine baktım aştım ben oooİftar sonrası olduğu için rahat rahat bakabilirsin
Duygularımız karşılıklıBebisimmmm iyiyimm sen nasilsinn nurum benimmmm...bebisim buyuyorrr iste arabistama geldimmm.agustosta tekrar gelecem turkiyeye..kizkardesim evlenecek darisi tum.bekarlaraaa..sen nasilsin.ozledim sizleri... @Nevreste haric
Tamam o zaman problem yokSen ne diyon canım ben bugün nefis yemek tariflerine baktım aştım ben ooo
Daha gecen gun ozledigini haykiriyordun yasli kariDuygularımız karşılıklı
Bencede keşke olmasaydı keşkeO avantaji iyi kullanamiyoruz diye bazen hic olmasaydi daha iyiydi diye düşünüyorum maalesef
Yaşlılıktan ne söylediğimi bilmiyorum.Daha gecen gun ozledigini haykiriyordun yasli kari