İnşallah inşallahAfiyet olsunYağlar erisin kas olsun inşaallah
Nasıl oluyormuş diyet puding
Ellerine sağlıkİnşallah inşallah
Az malzemeli çok basit süt,kakou,nişasta,şeker
1 bardak süt
1 kaşık kakaou
1 kaşık şeker
1 kaşık nişasta
Aynı normal pudingen azından içinde ne var biliyorim
Bana kalsa eve hayatta sokmak ben yaparım ama işte hazırı seviyorlarEllerine sağlıkTabi canım çok haklısın
Hazır gıdalar alışkanlık yapıyor bırakamıyoruzBana kalsa eve hayatta sokmak ben yaparım ama işte hazırı seviyorlar
Tişikir idirim nivoşum
Hamaratlıktan master yapmış hatunsun nevoşHazır gıdalar alışkanlık yapıyor bırakamıyoruzBende genelde kendim yapıyorum
çok dedim de çocuk yarım akıllı. bi aaah ah diyip efkar yapıyo bi diyo ümitlenme. saldım ipiniNasibin üstüne atmayın herşeyi gururdan mı bitti zaar tutun bırakmayın evlenmediyse nostalji yapacağına kalk ara özledim de
Hamaratlık değilde sağlık takıntım var..Hamaratlıktan master yapmış hatunsun nevoşseni örnek alıyorum
Ümitlenme ,ben bok herifin biriyim gibi sözler evlik istemeyip eğlenmek isteyen erkeklerin ağzına logo olmuş zaten iyi etmişsin bacı koymuşsun kapının önüneçok dedim de çocuk yarım akıllı. bi aaah ah diyip efkar yapıyo bi diyo ümitlenme. saldım ipini
Sende benim lokmalarımı mı sayıyon bizim orda tok karna sekiz köfte dirlerYedik doyduk demiştin o sana yeter
Oşte buda bir hamaratlık isterHamaratlık değilde sağlık takıntım var...Elimden geldiği kadar hazır kullanmıyorum
onu da gördümÜmitlenme ,ben bok herifin biriyim gibi sözler evlik istemeyip eğlenmek isteyen erkeklerin ağzına logo olmuş zaten iyi etmişsin bacı koymuşsun kapının önüne
Tabi ki sayacağımSende benim lokmalarımı mı sayıyon bizim orda tok karna sekiz köfte dirler
CadalozzzzTabi ki sayacağım
Nerde kaldiydin unuttun simdihatirlayayim kaldigin yerden devam edicem
Bu arada ablam Allah profilini doyursun o kadar altini nedecen besi bir yerde mi yapiyosun
Benim mapus arkadasim var @ipeqbojuqu laf aramizda bayilmis bu madalyalara hayrina bi tane versen olmam micok buyuk sevabin olur duacibiz falan oluruz
Bebisimmmm iyiyimm sen nasilsinn nurum benimmmm...bebisim buyuyorrr iste arabistama geldimmm.agustosta tekrar gelecem turkiyeye..kizkardesim evlenecek darisi tum.bekarlaraaa..sen nasilsin.ozledim sizleri... @Nevreste haric
Hhahahaha kimseye kiz falan arama akilli.dur birak.onlar arasinlar basini belaya sokarsin bisver...iyi.dileklerin icin cok sagolll... @Nevreste her daim bj sekilde olacamm istediginu cagirAllah anali babali buyutsun insh canimCok sevindim ,insh darisi kaynima ve abime Hunharca kiz araktayim
İyiyim canim Elhamdulillah ,kuzularla ugrasiyom bendeSeni gordum daha iyi oldum
Sindiii nevosa laf yok ama habisim ,o benim basimin taci ,kk min piremsesidir@Nevreste ye soylenmeye devam edersen meg baskani cagirmak zorunda kalabilirim
Nur'cum datlum bidenemAllah anali babali buyutsun insh canimCok sevindim ,insh darisi kaynima ve abime Hunharca kiz araktayim
İyiyim canim Elhamdulillah ,kuzularla ugrasiyom bendeSeni gordum daha iyi oldum
Sindiii nevosa laf yok ama habisim ,o benim basimin taci ,kk min piremsesidir@Nevreste ye soylenmeye devam edersen meg baskani cagirmak zorunda kalabilirim