- Emoji Skoru
- 40.747
- Puanlar
- 798
hahahahahahahaahahha delisin sen3 cocuk dusunuoorum daaa hemen degil nasil oldu ikinci bende anlamadim
hahahahaahah sen bilmiyceksin de kim bilecekHangi gün olduğunu ben bılıyorum söyleyım mı
sagol habibtemmmAnladım habıbtem senın turkıyedekı ev harıka zatı
allah affetsin makarnayi sevmem ben 1 senedir yapmiyorum gecen esimistedi deyaptim
hahahahaahah sen bilmiyceksin de kim bilecek
ahhahahahahagecen gun arkadssim da unutmamiss o da oyle soyleyinceeee utandim hahaha allahin hikmeti isteTabisi yakinen takip ediyordumgene bir Ramazan gunuydu cunku
ahhahahahahagecen gun arkadssim da unutmamiss o da oyle soyleyinceeee utandim hahaha allahin hikmeti iste
yaz bakem unuttugum ne varHahahaha birsey da var whatsaptan yazim
Oh yandan yandan sefamız olsun bacım sırf hayata karşı
Ahahahhahahaha
'
Oh yandan yandan sefamız olsun bacım sırf hayata karşı
Ben de çok bakıyorum.Acaba bazılarında ağzı sulanıyor,canı çekiyor ya,o zaman mı kilo alınıyor acaba?@deynepnaz
Ben bakmaktan kilo alsaydım yanmıştımİşim gücüm yemek tariflerine bakmak ve videolarını izlemek
Onlar bakmakla yetinmiyor.Acaba ne yiyebilirim diye mutfağa gidiyorlarBen de çok bakıyorum.Acaba bazılarında ağzı sulanıyor,canı çekiyor ya,o zaman mı kilo alınıyor acaba?.Yok kız kendimde öyle olduğu için demedim.
Senin geldi galiba sen yat canım.Ben akşam siz buradayken yatıp uyudum.Uykum yokta ütü var sabaha yapılacak.Onlar bakmakla yetinmiyor.Acaba ne yiyebilirim diye mutfağa gidiyorlarBiz alıştık çok etkilemiyor
Senin uykun gelmedi mi
Evet uykum geldi ,bugün biraz erken uyanmıştım.Senin geldi galiba sen yat canım.Ben akşam siz buradayken yatıp uyudum.Uykum yokta ütü var sabaha yapılacak.