- Emoji Skoru
- 40.747
- Puanlar
- 798
@cimcimegfb şimdilik düşünmüyorum canım
helal sana bebisimmmmBende düşünmüyordum ama bak ılk tarıf benle geldı
Ben ciddi ciddi düşünmüyorumBende düşünmüyordum ama bak ılk tarıf benle geldı
Benim yerime @HAbibte katılacakmışhelal sana bebisimmmm
hhahahahaha gulecegimm yoktu hemde senin yerineeeeBenim yerime @HAbibte katılacakmış
Aynen öyle yerime seni atadımhhahahahaha gulecegimm yoktu hemde senin yerineeee
bugun cokertme kebabi yaptim..ilk defa yapiyorummm harika olduAynen öyle yerime seni atadım
helal sana bebisimmmm
Ellerine sağlık Habibtembugun cokertme kebabi yaptim..ilk defa yapiyorummm harika oldubakalim artik kendimi hazir hissedersemkatilirim hatay yemekleri yaparim
bugun cokertme kebabi yaptim..ilk defa yapiyorummm harika oldubakalim artik kendimi hazir hissedersemkatilirim hatay yemekleri yaparim
yaaaa habibtemmm burdaa pek esyam yok yemek takimi falan..suslemeler vshepsi turkiyede o yuzden katilmiyorumKeşke sende görsen habıbtem senın sofranı merak edıyorum
kagit kebabi tepsi kebabi kunefe bunlar bixe aittir.Tepsi kebabı sızıntı demı habıbtem
Ellerine sağlık Habibtem
Çocuklar büyüsün katılırsın
O zaman ikna edlim katılsınÇocuklar büyüyene kadar habıbte 3.bebek çalışmalarına baslar rus garıyla( rus garı kadın dr û)
yaaaa habibtemmm burdaa pek esyam yok yemek takimi falan..suslemeler vshepsi turkiyede o yuzden katilmiyorum
hahahahahahahaahahha delisin senÇocuklar büyüyene kadar habıbte 3.bebek çalışmalarına baslar rus garıyla( rus garı kadın dr û)
O zaman ikna edlim katılsınBu kategoriden sonra belki makarnalar yaparız(talep var) Ona katılsın
allah affetsin makarnayi sevmem ben 1 senedir yapmiyorum gecen esimistedi deyaptimO zaman ikna edlim katılsınBu kategoriden sonra belki makarnalar yaparız(talep var) Ona katılsın