Bak şimdi iyce merak ettim . Buraya yaz demedim deynep kulagıma fısılda dedim ilahiBeni banlarsalar,şunun şurasında nikaha ne kaldı öğrenirsiniz
İyi hadi seni mi kırıcam, dimiş olayımdidin didin kıvırma hain vuslat
Tolincim ,canim hosgeldinnevresteeeee kaşınıyon galıba
gidin poçanazı böreeenizi yapın ya tabi bekarım sultanım oyle dertlerım yok cok şukurİyi hadi seni mi kırıcam, dimiş olayımBana müsade, kaçmak gibi olmasın ama poğaça yapıcam
yalan soyleme okudum hepsını şımdı soyle kırk katırmı kırk satırmıTolincim ,canim hosgeldinBende senden bahsettim ,ne kadar hamarat falan dedim hatta
Ablam dün konuşmuşlar hepsi biliyorBak şimdi iyce merak ettim . Buraya yaz demedim deynep kulagıma fısılda dedim ilahi
Söylemem,sır,ama tanıyorsun onu söyleyeyimBak şimdi iyce merak ettim . Buraya yaz demedim deynep kulagıma fısılda dedim ilahi
Afiyet sifa olsun canim benimYemek uzmanım ne güzel bişiysin sen valla mis gibi baton pastam oldu teşkür ederim
Dün değil,bugün akşam öğrendik.Ablam dün konuşmuşlar hepsi biliyor
@nuryolu bana söylernurum
Merak ne zor bisey bilirimAblam dün konuşmuşlar hepsi biliyor
@nuryolu bana söylernurum
İşte saat itibariyle dün, soylesenize meraktan uyuyamam benDün değil,bugün akşam öğrendik.
Merak ne zor bisey bilirimDu ozelden atiyom canim
Kim demiş bekarlık sultanlık diyegidin poçanazı böreeenizi yapın ya tabi bekarım sultanım oyle dertlerım yok cok şukur
Ben söyleyeyim mi sanacanimsin
şeytan diyo git yoldan geçeni çevir evlenKim demiş bekarlık sultanlık diyeBen senden daha sultanım Ben gittim
Kazenin nikah işi ne oldubence bu işte bi tuhaflık var gibi kendi nikahı olduguna eminmisiniz ?
Sen bana iftira attın,barnah salladın ,söylemeyeceğim