CıkkBen senin hakkında kötü bir yorumda bulunmuş muyumdur sence
Hoşbuldum NevoşumHoşgeldin canım
Ben biraz çıkacağımBörek yapacağım
Tolin'e kanka mı olmuşGel vuslatım deynep birbirine düşürecek adam arıyo gece vakti
Alsın sıkıntı yok, ben söylemiyorum sonuçta parmaklarım yazıyor , No sıkıntıYalan söyleyen verdiği kiloları geri alsın mı?
Tolin'e kanka mı?Hoşbuldum NevoşumBen de poğaça yapıcam, mayalanırken size bakayım dedim
Tolin'e kanka mı olmuş
EnteresanBen o eli @tolin 'in kafası sandım
senın tez kellenı fururum ha deynepnazBen o eli @tolin 'in kafası sandım
oyle canıkom sız kocısınıze yemek yapın ben aksama kadar yatıyorum oh misHiç öyle değil
Yalan yazan alsın mı peki?Alsın sıkıntı yok, ben söylemiyorum sonuçta parmaklarım yazıyor , No sıkıntı
İlk dediginin arkasında dur, virgül niyetine soru uretiyorsun. Söyleyen dedin kabul ettik , daha ne istiyonYalan yazan alsın mı peki?
Ne bileyim, ortalık karıştırma dendi mi, ya @rabia01 ya @tolin geliyor aklımaTolin'e kanka mı?
Sen diyorsun ,biz kiminle nikahlanacağını bile öğrendik,o mesajı sildiler başkaKazenin nikah işi ne oldubence bu işte bi tuhaflık var gibi kendi nikahı olduguna eminmisiniz ?
Belki nikah tazelerler , onu kast etmiştirKazenin nikah işi ne oldubence bu işte bi tuhaflık var gibi kendi nikahı olduguna eminmisiniz ?
sen bana miksermi didinNe bileyim, ortalık karıştırma dendi mi, ya @rabia01 ya @tolin geliyor aklıma
Hadiyaa kulagıma söyle deynep merak ettim bakSen diyorsun ,biz kiminle nikahlanacağını bile öğrendik,o mesajı sildiler başka
Beni banlarsalar,şunun şurasında nikaha ne kaldı öğrenirsinizHadiyaa kulagıma söyle deynep merak ettim bak
Öyle mi didimsen bana miksermi didin
Yemek uzmanım ne güzel bişiysin sen valla mis gibi baton pastam oldu teşkür ederimRulo olmuyorsa enine 3 parcaya bolup aralara krema surup uzerini de krem santi ile doseyerek baton pasta yapabilirsin canim
didin didin kıvırma hain vuslatÖyle mi didimYorumda mikser kelimesi yok baktım, dememişim demek ki