Kıskanç seniSenden bahsediyordu @nananais le ,@Nevreste ,bir madalyayı kaçıncı katılmasında aldı,beceremiyor dedilerdi
Evlenince sende bizim gibi dombik olursunben sızın bu halınızden memnun degılım ama
Hele kulam çınladıydı ne diyomuş ?Abla deynepnaz seni çekiştiriyordu seni savunmaya geldim
Ben aksini söyledimSenden bahsediyordu @nananais le ,@Nevreste ,bir madalyayı kaçıncı katılmasında aldı,beceremiyor dedilerdi
Tabi tabi atarsınsiteden atacagım
Ben de aksini söyledimBen aksini söyledim
@aeben ablam @deynepnaz bizim içli köfteye varan hukukumuzu bilmeden konuşuyor dinleme sen onuBen mi? @aeben i ne kadar sevdiğimi O bilir .
Hayır aynı şeyi söylemedikBen de aksini söyledim
Senden bahsediyordu @nananais le ,@Nevreste ,bir madalyayı kaçıncı katılmasında aldı,beceremiyor dedilerdi
@aeben ablam @deynepnaz bizim içli köfteye varan hukukumuzu bilmeden konuşuyor dinleme sen onu
Ben senin hakkında kötü bir yorumda bulunmuş muyumdur sencepışşk bende tongaya düşecek göz varmı . Ben diyecek demeyecek adamıda bilirim
Doğru demişler çokkk beceriksizimdirr
evlenmiycem ben bekarlık sultanlıktırEvlenince sende bizim gibi dombik olursun
Aeben e nasıl madalya verirler dediydi, sonradan mesajı silmişHele kulam çınladıydı ne diyomuş ?
Hoşgeldin canımEl sallıyoruz burada, hiç bakan yok
Gel vuslatım deynep birbirine düşürecek adam arıyo gece vaktiEl sallıyoruz burada, hiç bakan yok
Ben o eli @tolin 'in kafası sandımEl sallıyoruz burada, hiç bakan yok
Hiç öyle değilevlenmiycem ben bekarlık sultanlıktır
Hiç öyle değilevlenmiycem ben bekarlık sultanlıktır
Yalan söyleyen verdiği kiloları geri alsın mı?Aeben e nasıl madalya verirler dediydi, sonradan mesajı silmişben dedim 45 kat baklavaydı elceğazlariyla açıp yaptı. Hemde 4 er yufkayı aynı anda açıp