Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Hatmecem zeytin tanesi belki kazara düştü belki bir kuş getirdi . Bazan görmemek lazım hele bu durumlarda diğer komşuları işin içine sokmamak lazım olay dahada büyür ...derdin ne demek yerine ılımlı bir şekilde konulmak daha güzeli . Şu an seni gördüğüm için nasihatim o bayana tabiki söylenek şeyler olurdu .
Hayat sınavdır , sabırdır zıtlaşmak körükle gitmek yetine el uzatmak çözümdür . Rabbım hakkında hayırlısını versin , hayır mübarek günler

Dua et Canım Allah Rızası için komşum dedi ki sana gıcım ben durduk yere gıcık olurum diyor eşime falan söylemedim kavga olmasın diye Ne olur Hatmece ablanız için dua edin

Dua et Canım Allah Rızası için komşum dedi ki sana gıcım ben durduk yere gıcık olurum diyor eşime falan söylemedim kavga olmasın diye Ne olur Hatmece ablanız için dua edin
Rabbım hakkında hayırlısını ve sabrını versin .
Kaç yaşındasın hatmece?

Burçlar sadece etkili olmuyor
Yükselenleri farklıdır:)
Benim ikizler aynı burçtalar yükselenleri bile aynı:)iki farklı kutuptalar :)
Mesajı gönderdikten sonra dedim zaten ,kesin yükselenleri farklıdır yazar diye..İkiz çocuk büyütürken nasıl zorlandın kimbilir.Ben tedavideyken dr.çoğul gebelik olabilir dediğinde çok korkmuştum ,nasıl bakarım diye.İlk ay ikiz gebelikti benim,sonrasında teke indi.Şimdi düşünüyorum da birisi böyle beni yoruyorsa 2 tane olsa ne yapardım diye.

Çok zorlandım.Yardım edecek kimse yoktu, eşimde o yıllar pek ilgilenmezdi..Benim kızlarda gece uyumazlardı.Sonrasında sabah gün ışığında hemen uyanmaya başladılar.Çok geç yürüdüler.Bayağı zor zamanlar geçirdim...Birde ben çok zor bir hamilelik geçirdim.Bir sürü sağlık sorunları yaşadım..O psikolojiyle birde ikiz bebek büyütmek bayağı zor oldu..Çok şükür büyüdüler.Oğlum doğduğunda 5.5 yaşındalardı hiç zorlanmadım.Bana çok yardım ettiler...İkiz bebek,çocuk çok özeldir...Gücü olan herkesin tatması lazım:)
Rabbim bebek hasreti çeken tüm anne adaylarına çifter çifter bebek nasip etsin inşaallah

Son düzenleme:
Çok tatlı çıkmış bu fotoda nevrestem

aminn bende cok isterim ikizim olsa keskeeee...
suan teke de raziyizda iste hayallerrrr hayatlarr
banada dua ediverin bayanlar ismim ayse...

Kaldı 3,5 hafta heyecan bastı ....
3,5 haftada 3,5 atsan iyi olur, heyecan basması normaldir, öyle bir hatunla birleştiriyorsun ki hayatını hem hamarat hem bir içim su.

Geliiiiiiinnnn yap nazını, yüz görümlüğü istemen şart, yükte hafif pahada ağır birşey takmazsa evet deme, nikahta da ayağına öyle bir bas ki ayakkabının topuğu tabandan çıksın

Abla düğüne cagrilmiycaz mi
Biz mendilleri hazırlamıştık
Kazen abi
@ sevgili yengemiz '

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…