Hımmm.Konyalısın demek?Ilgin'da olsa neden olmasın
Hımmm.Konyalısın demek?Konyalı arkadaşlarım var,bayağı marifetli hatun,özellikle hamur işlerinde. Şimdi neden börek,baklavaya önem verdiğini anladım. .Kazen'in nikahını KKnın facebook sayfasına koysalar keşke
İki Konyalı birbirinizi bulmuşsunuz Allah mutluklar versin Allah bir yastıkta kocatsınKazende konyalı
Mesajı Nasıl düzenliyem yönetici silsin düzenlenmiyor yanlış anlaşılma olmuş@Hatmece mesajı düzenle kiz yanlış a nlamissin. Kazen abiyle sadece hemseriyiz
@Hatmece mesajı düzenle kiz yanlış a nlamissin. Kazen abiyle sadece hemseriyiz
@Hatmece mesajı düzenle kiz yanlış a nlamissin. Kazen abiyle sadece hemseriyiz
Nurum yorgunluktan ölüyorum ben , yatış modundayım@Nevreste @deynepnaz @nananais @aeben @cimcimegfb @-VUSLAT- Neredesiniz bacilar
İnsan şuraya hatmeceyide ekler aşkolsun@Nevreste @deynepnaz @nananais @aeben @cimcimegfb @-VUSLAT- Neredesiniz bacilar
Arada bir bakıp kaçıyorum canım ben@Nevreste @deynepnaz @nananais @aeben @cimcimegfb @-VUSLAT- Neredesiniz bacilar
Ben buradayım öğretmenim@Nevreste @deynepnaz @nananais @aeben @cimcimegfb @-VUSLAT- Neredesiniz bacilar
Geçmişi okumaya yetişemedim ki@Nevreste @deynepnaz @nananais @aeben @cimcimegfb @-VUSLAT- Neredesiniz bacilar