Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Sen deynepnaz'dan bayağı dertlisin
Ben uzun uzun yazmaya vaktim olmayınca ya beğenip kaçıyorum yada okuyup kaçıyorumHemen yazmayınca bozuldun zannettim
Nasılsın neler yapıyorsun

Sen deynepnaz'dan bayağı dertlisin
Ben uzun uzun yazmaya vaktim olmayınca ya beğenip kaçıyorum yada okuyup kaçıyorumHemen yazmayınca bozuldun zannettim
Nasılsın neler yapıyorsun
Yok canım bozulmam ben,beğenip kaçabilirsin.Her zaman müsait olmayabilirsin,bir de telle giriyorsan yazmak daha sıkıcı olabiliyor,takılıyorum ben sana.Benim kızın biraz ateşi vardı bugün ,ona sıkıldım,şu an iyi Allah'a şükür.başka bir farklılık yok,aynen devam rutin işlere.

Ben gündüzleri genelde cepten sadece kontrol ediyorum.Pcye geçme vaktim olmuyor..Geceleri pc benim kimse bakamazCepten yazmak hep zor geliyor
Çok geçmiş olsun canımHava çok değişken ,hiç güven olmuyor..

Ben gündüzleri genelde cepten sadece kontrol ediyorum.Pcye geçme vaktim olmuyor..Geceleri pc benim kimse bakamazCepten yazmak hep zor geliyor
Çok geçmiş olsun canımHava çok değişken ,hiç güven olmuyor..
Teşekkür ederim canım.Geceleri de benim olsa çok iyi olur.Benim oğlan şimdi duşa gireceğim,çıktığımda alırım dedi,benim yine 1 tane ,sizin evde sana sıra hiç gelmez.

Teşekkür ederim canım.Geceleri de benim olsa çok iyi olur.Benim oğlan şimdi duşa gireceğim,çıktığımda alırım dedi,benim yine 1 tane ,sizin evde sana sıra hiç gelmez.
Pc de öncelik her zaman benim canımBazen eşimle hadi sıra bende çekişmesi yapıyoruz.Oda çok sık olmuyor.
Kızlar şimdiye kadar hep dersleri vardı.Ders sırasında pcye oturmazlar.Tabletten ders falan yapıyorlar..Benim ufaklık oyun oynuyor aradaBen kalk dediğimde hemen kalkıyor.Seninki genç delikanlı tabi sıra gelmez

Geçmiş olsun canım, benim küçük kızım da ateşlendi bugün

nuryolu ,
Geçmiş olsun canım, benim küçük kızım da ateşlendi bugün
Teşekkür ederim canım.Benimki ilaç içmek te istemiyor.Bugün ara ara ateşi çıktı,şurup verdim,yarına geçmezse antibiyotik verir dr.Zorla içiriyorum,inşallah yarına kadar tamamen geçer ikimizin kuzusunun rahatsızlığı da.

Benim kızım bayılıyor şurup içmeye:) Bugün ateş düşürücü içirdim, aradan 2 saat geçti, anne yine ilaç ne zaman vericen diyor İnşaAllah canım Antibiyotik çok gerekmedikçe içirme canım bence, vücut sağlığına çok fazla zararı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…