17-18 yarışmada 1 tanecik madalyam var benim amaBeni es geç, sıra sıra madalyaları dizenlere çullan Nana
Keşke madalyaları kopyala yapıştırla ,avatarın altına getirebilsekBurun madalyaları duynca mıknatıs misali cekildin buraya, üç tane tabi ki çeker
Katılmakla olsaKeşke madalyaları kopyala yapıştırla ,avatarın altına getirebilsek,ve bu mesajı okuyan Nevreste cevap yazar,başkasının madalyasına göz dikme ,katıl senin de olsun .
Öyleyiz değil miKız sen ayrı, biz seninlen kader ortağı sayılırızgerçi mantı ile 2.yi alcan, o zaman laf ederim ama kaçışın yok
Öyle bir ihtimal olsa herkesten önce kopyalardımKeşke madalyaları kopyala yapıştırla ,avatarın altına getirebilsek,ve bu mesajı okuyan Nevreste cevap yazar,başkasının madalyasına göz dikme ,katıl senin de olsun .
Tam da Habibte birazdan damlar diyordumNe yapiyorsunuzz gacilarrrr sahur icin fransiz tostu yapacamm
He damladimm neolmusss yaniii begenmediysen terket burayiTam da Habibte birazdan damlar diyordumBiz yaptık sahurumuzu, çay keyfi yapıyoruz
Başkalarının madalyasına göz dikmeyin lütfenKeşke madalyaları kopyala yapıştırla ,avatarın altına getirebilsek,ve bu mesajı okuyan Nevreste cevap yazar,başkasının madalyasına göz dikme ,katıl senin de olsun .
Kim demiş uyuyor@Nevreste anca uyusun
Benimde olurdu17 madalyam olurdu
Uyusana sen burasi ne guzel bana kalmistiKim demiş uyuyorİşim gücüm var ,senin gibi çenemi yapayım
Nşye terkediyormuşum, ben buranın demirbaşlarındanımHe damladimm neolmusss yaniii begenmediysen terket burayiafiyet olsun abla
Sen ben yokmuşum gibi davranabilirsinUyusana sen burasi ne guzel bana kalmisti
Ne yapalim.simdiiii artistlik yapmaya gerek yok hamaratsan bizde hamaratiz ama reklam.yapmiyoruzBenimde olurdu
Bu mesajdan sonra gelir merak etme@Nevreste anca uyusun
Ben kendimi çok beğendiğim için hamaratlığımı gösteriyorum yoksa içimde kalırNe yapalim.simdiiii artistlik yapmaya gerek yok hamaratsan bizde hamaratiz ama reklam.yapmiyoruz
Hahaha iyi iyi burda kufleninNşye terkediyormuşum, ben buranın demirbaşlarındanımSağol da, aramızda 2 yaş varmış ne ablası
Geldim canımBu mesajdan sonra gelir merak etme