Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Iyiki dogdun canimmmmmmm iyiki tanimisim seniiiii iyiki varsin iyi gunde kotu gunumde hep.yanimdaydin hep birlikte nice senelerimiz olsun ailenle yasayacagin guzel senelerin olsun tatlim habibtemmmm seni cok seviyorummmmm@ cimcimegfb

Benim tencerem yok kızlar yani çok misafir ağırlayacak.
Şimdi almayı düşünüyorum sizce nasil birsey alayım bana bir yardımcı olur musunuz
Tencereyi tencere yapan içindeki yemeklerdir.İçindeki yemek lezzetli olduktan sonra hangisinden alırsan al.Ne laf yaparmışım bee

Pastami kim yapicak hediyw gelene kadar ooo

Evet ikizlerim bayılıyorum burcuma

Amin ins nevosum hepimiz ailelerimizle sağlıklı sıhhatli bir omur gecirelim
Benim gibi kendi pastanı kendin al,kendine sürpriz yap ve benim gibi çocukların eline ver,doğum günümü kutlayın de.

Teşekkürler habibtem bende seni iyi ki tanimisim ins uzunca yıllar dostluğumuz baki kalır

Sabah sabah oynayasım var tey tey halay çekiyorum eşlik eden yok tey tey tey anam düğün müğünde yok yakında halay çekesim var

Pilavı teflon tavalarim var. Karniyarigi firinda yaparım ben oyle seviyorum .
Şulu yemek tarzı için çelik tencere istiyorum
Cimcinem sana bi tencere önerecegim ama ömürlük . Berghoft döküm tencereler .benim yaprak sarmasını pişirdiğim tencereler . Fiyatı biraz tuzlu ama tencere yani , bildiğin tencerelerden çok farklı . Kendim kullandıktan sonra arkadaşlarımda aldı . Çoçuklarımın çehizlerinede inşallah ondan alıcam . Başka tencere tanımıyorum üstüne .
5 yıldır sürekli kullanıyorum makinede yıkıyorum hala yeni aldıgım gibi duruyor . Yapışmaz ,cizilmez , kapaklarındaki özellik sayesinde taşma olmaz . Çelik yerine bu tencereleri düşün derim her boyu var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…