Iyiki dogdun canimmmmmmm iyiki tanimisim seniiiii iyiki varsin iyi gunde kotu gunumde hep.yanimdaydin hep birlikte nice senelerimiz olsun ailenle yasayacagin guzel senelerin olsun tatlim habibtemmmm seni cok seviyorummmmm@ cimcimegfb
Nevrestem ben aldım karaca granit kullanmaya kıyamadım bir yıldır hatta yemek yarışmasına onunla katıldım kampanyada set almıştım çok güzel tavsiye ederim kesinlikle
Iyiki dogdun canimmmmmmm iyiki tanimisim seniiiii iyiki varsin iyi gunde kotu gunumde hep.yanimdaydin hep birlikte nice senelerimiz olsun ailenle yasayacagin guzel senelerin olsun tatlim habibtemmmm seni cok seviyorummmmm@ cimcimegfbEki Görüntüle 1847015
Cimcinem sana bi tencere önerecegim ama ömürlük . Berghoft döküm tencereler .benim yaprak sarmasını pişirdiğim tencereler . Fiyatı biraz tuzlu ama tencere yani , bildiğin tencerelerden çok farklı . Kendim kullandıktan sonra arkadaşlarımda aldı . Çoçuklarımın çehizlerinede inşallah ondan alıcam . Başka tencere tanımıyorum üstüne .
5 yıldır sürekli kullanıyorum makinede yıkıyorum hala yeni aldıgım gibi duruyor . Yapışmaz ,cizilmez , kapaklarındaki özellik sayesinde taşma olmaz . Çelik yerine bu tencereleri düşün derim her boyu var .