Hayırlı sahurlar canımHayırlı sahurlar hanımlar
Daha iyi canımHoşbulduk canım nasılsın,kızın nasıl oldu
Çok şükür canımHayırlı sahurlar canım
Daha iyi canımHalsizliği gitti, ateşi de çıkmadı daha
İyiyim canım çok şükürÇok şükür canım benim Sen nasılsın?
Çok şükür canım
Hayırlı geceler canım
Ben çıkıyorum Nevoşum, biraz başım ağrıyorHayırlı geceler canım
Herkese hayırlı geceler
Gözün doysun zaten bi tane madalyan var, ben daha ne yapacağım onu bile bulamadım. Mantı ile birinci olacaktınmO zaman küçükler önden, önce sen sonra ben anlaştık mı
Başka tarif mi yokGözün doysun zaten bi tane madalyan var, ben daha ne yapacağım onu bile bulamadım. Mantı ile birinci olacaktınm
1 tanecikle göz doyar mıGözün doysun zaten bi tane madalyan var, ben daha ne yapacağım onu bile bulamadım. Mantı ile birinci olacaktınm
Bulgur pilavım vardıBaşka tarif mi yok
Sence ben bunu kendime yedirir miyim? Tabi ki hayır1 tanecikle göz doyar mıSen yap mantını, senin ki 1. olur
O zaman onu yapBulgur pilavım vardı
Onuda yapan varO zaman onu yap
Aklında bir şey yoksa maklube yap diyecektim.Onuda yapan varaklıma bi tane geliyor kimse kapmadan cuma yapabilirim inşallah
Bacım onu kime yedireyim zaten daha öncede yapmadım. Kolay birşeyler yapacağım , bensiz yarışma olmaz adam sanim olsun yarışmada bu yeterliAklında bir şey yoksa maklube yap diyecektim.Hem görsellik ,hem pilav ,salata,et hepsi birden elden çıkar.Kimse duymasın bu öneriyi,sessiz olayım.
Benimde aklımda birşey varOnuda yapan varaklıma bi tane geliyor kimse kapmadan cuma yapabilirim inşallah
Maklubeden kolay ne varBacım onu kime yedireyim zaten daha öncede yapmadım. Kolay birşeyler yapacağım , bensiz yarışma olmaz adam sanim olsun yarışmada bu yeterli
Editörüm makbule kim maklube makbule şaşırdımMaklubeden kolay ne var
Özelden desene merek ettim.Bence etli bir şey yapacaksın ama ney?Benimde aklımda birşey varBenden önce biri yaparsa başka bir tarif ile katılmayacağım
Tamam bir kurdelede senden olsunHem iki madalyan bide kurdelan var sayın editörüm madalyadan geçitimde sana zahmet profilime bir kurdila koyu vir cakam olsun koymasanda kendine koy benden olsun