Haklısın gözüm görmüyor babam bana küçüklükten belli culluk derdi buzdolabının önünde yatardım odam olsa bile gece uyanıp uyanıp koşar sonrada uyurdum evlendiğim gün babam hem sevindi hemde buzdolabının önü açıldı diye baryam etti hatta kayınbabam demişki İlkez bu kadar oynayan bir kız babası gördüm rahmetli olmadan öncede hep şey derdi babanın niye oynadığını şimdi anlıyorum ruhu şad olsun
Yok bende değilim ama benziyoruz ayıptır söylemesi ben Sibel Can ve akrep Nalan karışımı bir hanımım hem bence Akrep Nalan çok güzel kadın beğenmiyen çatlasın
Yok bende değilim ama benziyoruz ayıptır söylemesi ben Sibel Can ve akrep Nalan karışımı bir hanımım hem bence Akrep Nalan çok güzel kadın beğenmiyen çatlasın
Hatmece ben seni kafamda canlandırınca ( profil resminde buna neden ) hani aşk yeniden dizisinde bi bayan varya şazimentin annesi ,direk o aklıma geliyor kız
Duduklude mercimek olmaz. Mercimek dibine coktugu icin ister istemez dibi tutar. Normal tencerede yapin, zaten mer imek cabuk pisiyor. Bi de blendardan gecirdiniz mi tamamdir.
Canım mercimeği fazla mı koyuyorsun yada altını çok mu açıyorsun veya çok mu uzun kaynatıyorsun..
Ben 1 su bardağı mercimek için 5-6 bardak su koyuyorum.Düdüklüyü kapatıp kaynayınca altını kısıp 10 dakika daha pişiriyorum..Daha sonra kapağı açıp kontrol ediyorum..Eğer su fazla gelirse kapağı açık 5-10 dk daha pişiriyorum..
Ben mercimek çorbasını hep düdüklüde yaparım.Gayette güzel olur.Blendırdan geçen mercimek çorbasını sevmiyorum ben.Nevoş ben 1 bardağa 7 bardak su koyarım,senin yaptığın gibi çok koyu olmuyor mu?Bir de ben küçük boy havuç ve patates te rendelerim .
Baklavalarim sonunda bende baklava yaptım tam ev hanımı oldum oh
Bu kolay olanıydı ama önce pratik yapmaliydim kismetse bayram a Nevreste
nevosumun baklavasindan yapicam
Ellerine sağlık canım,elde açılan baklavanın özellikle burma baklavanın tadı bir başka.Tarifi nereden aldın?Nevoş kavgaya gerek yok ,ikimize de yeter koca tepsi yapmış.
Aynen nevosum kadın için önemli olan mutfaktir. Mutfak guzel olunca insanın cikasi gelmiyor
yeminlen oruçlu halde kolay kolay kalkıp borekmis baklavaymis hiç ugrasamazdim ama simdi oooo