Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .

Hahahhahahahahhaha alemmis sizin aile

Yok bende değilim ama benziyoruz ayıptır söylemesi ben Sibel Can ve akrep Nalan karışımı bir hanımım hem bence Akrep Nalan çok güzel kadın beğenmiyen çatlasın
Hatmece ben seni kafamda canlandırınca ( profil resminde buna neden ) hani aşk yeniden dizisinde bi bayan varya şazimentin annesi ,direk o aklıma geliyor kız

Duduklude mercimek olmaz. Mercimek dibine coktugu icin ister istemez dibi tutar. Normal tencerede yapin, zaten mer imek cabuk pisiyor. Bi de blendardan gecirdiniz mi tamamdir.
Ben mercimek çorbasını hep düdüklüde yaparım.Gayette güzel olur.Blendırdan geçen mercimek çorbasını sevmiyorum ben.Nevoş ben 1 bardağa 7 bardak su koyarım,senin yaptığın gibi çok koyu olmuyor mu?Bir de ben küçük boy havuç ve patates te rendelerim .

Eki Görüntüle 1848039

Baklavalarim sonunda bende baklava yaptım tam ev hanımı oldum oh
Bu kolay olanıydı ama önce pratik yapmaliydim kismetse bayram a Nevreste nevosumun baklavasindan yapicam
Teşekkürler nevosum . Şimdi deynepnaz gelir beni ne zaman çağırcan demeye baslar
Sırasını beklesin önce ben geleceğim
Ellerine sağlık canım,elde açılan baklavanın özellikle burma baklavanın tadı bir başka.Tarifi nereden aldın?Nevoş kavgaya gerek yok ,ikimize de yeter koca tepsi yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…