Yaaaa sen niye sordun ondan haber ver guzelimmmİçin fesat senin
Ellerine sağlık canım,elde açılan baklavanın özellikle burma baklavanın tadı bir başka.Tarifi nereden aldın? Nevoş kavgaya gerek yok ,ikimize de yeter koca tepsi yapmış.
Yaaaa sen niye sordun ondan haber ver guzelimmm
Ben de diyorum neden böyle güzel olmuş,sorması ayıp çıtır oldu mu?Senin yarışma tarifin
Sen cocuk mu kandiriyorsun heeeee atin bunu zindanaBelki mutfakta çok yoruluyor ya ,rahatça yatağında yatmak için ,inandırıcı olmadı mı?
Ben de diyorum neden böyle güzel olmuş,sorması ayıp çıtır oldu mu?
Benim yüksek yerlerde tanıdıklarım var( @Nevreste ),beni zindana atmazlar kiSen cocuk mu kandiriyorsun heeeee atin bunu zindana
Ben aslında hazır yufkadan yapacaktım yarışmaya,dillerinden korktum o yüzden elimde açtımGayet güzeldi canim . Ilk denemem olunca vede firinimin bozukluğundan dolayı pişirme aşamasında sıkıntı çıktı ama tadi harikaydi
Buranin agasi benimBenim yüksek yerlerde tanıdıklarım var( @Nevreste ),beni zindana atmazlar ki
Herşey @HAbibte nin başının altından çıktı@deynepnaz
@HAbibte
oruç agzinizla yaptınız muhabbete sapiklar sizi
( ahh ah eski suluman yok artık. Urremim. Buralari terk edince iştahı kacti kimsecikleri sıkıştiramiyorum))
Eyyi geceler sulumanGözlerim kapaniy yarın devam.ederiz . Dedikodumu yapmayın
Hahahaha yatak odasini soran sendin canimmm..tobe tobee git uyu allah askinaaa aklina neler geliyor seninHerşey @HAbibte nin başının altından çıktı,tamam canım terbiyeli olalım ,kapatalım bu mevzuyu, uyuyalım hadi ,iyi uykular
Mercimeğim tüm cnm ondan o kadar pişiriyorum . Hem robottan gecmiyorum . Öyle olunca robota gerek kalmıyor25 dakika uzun olmuyor mu?Ben kaynadıktan sonra maksimum 10 dk sonra kapatıyorum..
Ben kıvamlı seviyorum ondan olabilir ama az olmuyorBen mercimek çorbasını hep düdüklüde yaparım.Gayette güzel olur.Blendırdan geçen mercimek çorbasını sevmiyorum ben.Nevoş ben 1 bardağa 7 bardak su koyarım,senin yaptığın gibi çok koyu olmuyor mu?Bir de ben küçük boy havuç ve patates te rendelerim .