Ne kadar kibarsınSelaammmm karilarr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar kibarsınSelaammmm karilarr![]()

Halay başı zaten hatmece sana sıra gelmez mendili tut yeter @asfarovskiMendil sallarsan yeter![]()
Zannımca aklına gelene yazıyonBilmem geçen birine yazmıştım nickini unuttum Çok nazara geliyorum okuyun beni okuyun üfleyin![]()
Buldum kem gozlu sensin döktür döktür kenafir gozlu insan bi maşallah dirZannımca aklına gelene yazıyon![]()
kurşun döktürelim sana
![]()

Buldum kem gozlu sensin döktür döktür kenafir gozlu insan bi maşallah dir![]()
Görmem hissederim hem sorması ayıpsa niye soruyon... oldu oldu 41 kere hemidenemaşalahhhhh oldumu hatmecem . Sorması ayıp kem gözümü nerde gördün
.?????
Görmem hissederim hem sorması ayıpsa niye soruyon... oldu oldu 41 kere hemidenemaşallah
Kısmet olmuyor bir türlü@nananais nerelerdesin kuzum,katılacağım demiştin,merakla bekliyorum sunumunu,kaçıyor musun yoksa,ben bayram temizliğine başladım,bayrama kadar bitmez benim temizlik
![]()
Yok ablam ben kenardan alkış tutsam yeter banaHalay başı zaten hatmece sana sıra gelmez mendili tut yeter @asfarovski![]()

duygulandim ilk defaDoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış canım
Yanlış anlamayın kızlar başka topikte söylediklerini kastettim.
Seni neden bu kadar çok sevdiklerini anladım canım.İnşallah arayı uzatmaz da çabucak gelirsin yine
Bir sevenin ,merak edenin yine oldu![]()
nevosun yüzünden@Nevreste Rabia banlanmis nevos ,niye acaba![]()
senmiymissin kuru kizBen miyim kuru kız![]()
Kız küsme beaHalay başı zaten hatmece sana sıra gelmez mendili tut yeter @asfarovski![]()

Evet seni kibledimnevosun yüzündensiyasette cirit attigimi gitmis Muneye yetistirmis
![]()

Senin resmini gösterdimsenmiymissin kuru kizbaskasinin resmini gönderdin herhalde
![]()
bende balık etli kuru kızımHani atmışsın ama gelmemişsin korktun değil misimdi cikiyorum gece burda olunda hepinizi bi yoluyum
öncelikle @Nevrestebeni kib yapmis
![]()