Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaşımı inkar etmiyorumSonunda herkes benim dedigimi onay verecek @Nevreste hahahahahaha buna oynarim isteeee![]()

95'ten gün alıyorumNevoş gözlemeleri yedin mi kız?İnşallah yemişsindir,senin iyiliğin için diyorum ben.Yoksa bayramdan sonra tartılacağız demenden korkmadım. @_Nun_ yaşımı sormuştun 37 yaşındayım,yani Nevoştan yaşlıyım.Ben yaşımı inkar etmiyorum95'ten gün alıyorum
@_Nun_ küçülsünde cebime girsin![]()
Yedim canım hiç affetmemNevoş gözlemeleri yedin mi kız?İnşallah yemişsindir,senin iyiliğin için diyorum ben.Yoksa bayramdan sonra tartılacağız demenden korkmadım. @_Nun_ yaşımı sormuştun 37 yaşındayım,yani Nevoştan yaşlıyım.![]()
Alırsak yandıkYedim canım hiç affetmemNevoş gözlemeleri yedin mi kız?İnşallah yemişsindir,senin iyiliğin için diyorum ben.Yoksa bayramdan sonra tartılacağız demenden korkmadım. @_Nun_ yaşımı sormuştun 37 yaşındayım,yani Nevoştan yaşlıyım.![]()
Alırsak yandıkÇok üzüldümtelefonummm bozulduuuuuuuuubeddua mi ettin nevossssss
![]()

100 kilo olana kadar yiyeceğimancaa yeeee haaa @Nevreste![]()

cok sevinmeee laptoptayimmmm bellkide birazdan yeni telefon alirimÇok üzüldüm
100 kilo olana kadar yiyeceğim![]()

Afiyet şeker olsun bacım bir gram et bin ayıp örterÇok üzüldüm
100 kilo olana kadar yiyeceğim![]()

Dombik olunca ne olacakYüzüm gözüm tombik olana kadar yemek istiyorum caddelerde dolaşıp bağırmak istiyorum müsaadenle bu günde sabaha kadar yemek istiyorum şarkı sözünü kendime uyarladım tey tey![]()
Yüzüm gözüm tombik olana kadar yemek istiyorum caddelerde dolaşıp bağırmak istiyorum müsaadenle bu günde sabaha kadar yemek istiyorum şarkı sözünü kendime uyarladım tey tey![]()
Tey tey halayda başı dombili hatmece çeker ne düğündür hey hey tey tey hadi durmak yok halaya devamDombik olunca ne olacak![]()

en küçüğünüz benim sevgi gösterin bana sevin beni... Çiğköfte yapıp yedirin bana yedirinBen yaşımı inkar etmiyorum95'ten gün alıyorum
@_Nun_ küçülsünde cebime girsin![]()
maşallah yaaNevoş gözlemeleri yedin mi kız?İnşallah yemişsindir,senin iyiliğin için diyorum ben.Yoksa bayramdan sonra tartılacağız demenden korkmadım. @_Nun_ yaşımı sormuştun 37 yaşındayım,yani Nevoştan yaşlıyım.![]()
nuryolu senden daha küçük değil miydi?en küçüğünüz benim sevgi gösterin bana sevin beni... Çiğköfte yapıp yedirin bana yediriniftarda içli köftede olur
maşallah yaa
Kendimi çok çömez hissettim![]()