Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Ben yaşımı inkar etmiyorum:halay::halay:95'ten gün alıyorum:KK45:
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil küçülsünde cebime girsin:63:
Nevoş gözlemeleri yedin mi kız?İnşallah yemişsindir,senin iyiliğin için diyorum ben.Yoksa bayramdan sonra tartılacağız demenden korkmadım. Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil yaşımı sormuştun 37 yaşındayım,yani Nevoştan yaşlıyım.:KK53:

Nevoş gözlemeleri yedin mi kız?İnşallah yemişsindir,senin iyiliğin için diyorum ben.Yoksa bayramdan sonra tartılacağız demenden korkmadım. Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil yaşımı sormuştun 37 yaşındayım,yani Nevoştan yaşlıyım.:KK53:
Yedim canım hiç affetmem:KK45:Tartıdaki kilo önemli değil akdığımız ve verdiğimiz önemli:skandal:Alırsak yandık:KK45:
Benim yaş 95 abla diyebilirsin hatta nine:70:

Yedim canım hiç affetmem:KK45:Tartıdaki kilo önemli değil akdığımız ve verdiğimiz önemli:skandal:Alırsak yandık:KK45:
Benim yaş 95 abla diyebilirsin hatta nine:70:

Yüzüm gözüm tombik olana kadar yemek istiyorum caddelerde dolaşıp bağırmak istiyorum müsaadenle bu günde sabaha kadar yemek istiyorum şarkı sözünü kendime uyarladım tey tey:halay::halay::halay:

Ben yaşımı inkar etmiyorum:halay::halay:95'ten gün alıyorum:KK45:
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil küçülsünde cebime girsin:63:
en küçüğünüz benim sevgi gösterin bana sevin beni... Çiğköfte yapıp yedirin bana yedirin:rolleyes: iftarda içli köftede olur :KK53:

maşallah yaa :KK74:
Kendimi çok çömez hissettim :KK75:

en küçüğünüz benim sevgi gösterin bana sevin beni... Çiğköfte yapıp yedirin bana yedirin:rolleyes: iftarda içli köftede olur :KK53:

maşallah yaa :KK74:
Kendimi çok çömez hissettim :KK75:
nuryolu senden daha küçük değil miydi?:KK64:,Senin için kendi ellerimle hazırladım(yalan yok ,yanlış var,kopyala yapıştır da el emeği):KK45:
index.php

Back
X