- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Selam kizlar nasil gidiyor ramazan? Benim sahur menum soyleydi: 1 haslanmis yumurta, 1 tam bugday ekmegi, peynir ve yarim bardak sut. 1 litreye yakinda su ictim. Iftar oncesi yarim saatte olsa yuruyus yapmayi dusunuyorum. Iftar icin daha bisey planlamadim bakalim. Ben yurt disinda oldugum icin saat farki var aramizda ve burda hala sabah:))
merhaba arkadaşlar..bendeki kilolarda almış başını gidiyor bu aralar..doğum kilolarımı verip 60 a düşmüştüm..ama dün tartıldım tam 65.2 çıktım..58 kilo benim ideal kilom..bende ramazanda dikkat ederek en azından bi 4 kilo olsun vermek istiyorum inş. bu arada hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum..
Evet haklisin benimde kucuk bir kasem var 1 cup olcusunde. Sulu ve susuz herseye kullaniyorum. Diyette gercekten cok isime yaradi. Ayni zamanda kalori hesabi yaptigim icinde neyden kac kalori aldigimi kolay hesapliyorum. Tavsiye ederim bende kizlar. Birde biliyorum sahur cok onemli metabolizmayi durdurmamak icin ama ben zorla yiyorum kizlar, zorta tikiyorum agzima. Nolcak boyle bilmiyorum...
hayirli Ramazanlar selam herkese, bende sahur menumu yazayim
salatalik
1 yumurta
3 adet zeytin
2 catal peynir (tam yagliydi bu yuzden az yedim)
2 dilim salam
yarim saat sonra nerdeyse 1 lt su ictim
2 adet ceviz ve 5 tane tuzsuz badem yedim gun icinde enerji versin diye
Allah izin verirse iftardan once yarim saat egzersiz yapacam, her gun iftardan oncede mutlaka tartilip buraya not edecem
gayer hoş duruyor ..şimdiden Allah kabul etsin,afiyet olsun..
bizde ne var an itibariyle bilemiyorum...:26:
gerçi bilmekte istemiyorummmmçorba olacak inşallahh...ona hasretim
bu arada değişik çorba tarifleride mi paylaşsakk
harikasınnn.. bir tane yumurta da yiyebilirdin.. ericek pis yağlar kaçışı yok:))
bende şu anda diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum yarın randevum var ramazan listesini vericek,yarın günlüğüme yazarım dileyenler göz atabilir
gözlemenin icinde peynir var diye üsendim yapmaya ama gelcek sahur mutlaka yapicam:)))
insallah eriycek biz istersek eritiriz insallah nasil eridiklerini anlamicaz bile
Selam kizlar nasil gidiyor ramazan? Benim sahur menum soyleydi: 1 haslanmis yumurta, 1 tam bugday ekmegi, peynir ve yarim bardak sut. 1 litreye yakinda su ictim. Iftar oncesi yarim saatte olsa yuruyus yapmayi dusunuyorum. Iftar icin daha bisey planlamadim bakalim. Ben yurt disinda oldugum icin saat farki var aramizda ve burda hala sabah:))
selam arkadaşlar..bende ramazanda diyete devam edenlerdenim..sahurda yediklerim çok az biliyorum ama yiyemedim..1 lokmacık ekmek 1 salkı siyah üzüm 1 zeytin,1 bardak su..2.bardagı içecektim ama ezan okundu..
akşam yemeğinde
1 kase mercimek çorbası(yağsız)
bol salata
1 bardak ayran
1 hurma boll suu planlıyorum..iftar sonrası 1 saat spor 1 saat yürüyüş düşünüyorum..
kilom 58.5 hedefim şimdilik 55..
ewt ewt inşallah öyle olucak.. peynir güzel cnm ama yumurtada tok tıtuyor iyi oluyor. ama bugün gözleme yeme tamam mı:)) ekmek ye onun yerine. bu gözleme işi haftada bir olursa iyi olur..
1. iftar menüm (şimdiden yazayım ki kaçamak yapmayım:)))
iftar
1 kase yayla çorbası
1 kase salata
1 porsiyon tavuk ızgara
ara
1 meyveli soda
1 nescafe 2si birarada
bende yurt disindanim canim:)
sahurun güzel olmus
ya yarim saat önce spor yapacaklar nasil yapacak tempo nasil olacak
ya leslinin 500 step var yemeklerden önce 5 dk onu 3 kere yapsam olur mu acaba
cünkü yanlis biliyor olabilirim bu kadar acliktan yapilan sporun zarari var diye biliyorum sonrasina yapsak..
birde sahurda hic icmedm ama elma sirkeli su icsek mi nedense hep diyorlar bu baya faydali diye ama ben midemi delecek diye icmiyorum
icenler varsa sahurda önce icsem bi zarari olur mu ya kilo versemde almasam bari :)
Kizlar diyorumki aksama kiymali yesil fasulye, yogurtlu semizotu ve normal salata yapsam. Hic corba yapasim yok sanki. Corbasiz olmazmi?
Kizlar diyorumki aksama kiymali yesil fasulye, yogurtlu semizotu ve normal salata yapsam. Hic corba yapasim yok sanki. Corbasiz olmazmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?