Ramazan Ramazan Ağlıyorum... Onunla Tekrar Barışsam ?

Evlerden iraksiniz gercekten. Bu iliski asla olmaz. Ailesi istememekte yerden goge kadar hakli. Tedavi olun, sonra yeni asklara yelken acarsiniz. Ama bu yuz goz olunmuslukla bu iliski asla asla olmaz. Cocugun annesi, teyzesi yerine koyuyorum da kendimi...sizden kurtulmasi icin adak adardim herhalde.

sosyal medya hesaplarindan cikarimlarda bulunmak bos ve yalan isler. kafanda kurduklarindan ibaret.
karsi taraf kimbilir ne alemde belki keyfi yerinde vs
belki baskasiyla görüsmeye baslamistir hic belli olmaz.

karsinda iletisimde bulundugun bir muhattabin yoksa aklinda kurduklarinla yasama bence.. cok üzülürsün sonra :)

Son düzenleme:
Bende karar alacagim artik bakmicam duvarina falan

Adamda peygamber sabrı varmış gerçekten. Şu yaptıklarınızın yüzde birini bana yapsanız dayanamazdım herhalde. Onunla tekrar barışır mısınız bilmem ama koronadan sonra acilen bir psikoloğa danışmalısınız.

Ay bir de normal normal yazmış ya ben okurken utandım git tedavi ol senin gibi insanları çok iyi tanıyorum burda yazılanlar bile bir kulağından girer diğerinden çıkar. Kişilik bozukluğun var uzak dur insanlardan.

Evet cok sabırliydi gereginden fazla sabırlı davrandi. Ben çok kafaya taktım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…