- 26 Nisan 2020
- 9
- -23
- 1
- 35
- Konu Sahibi aylanur_inci
-
Benim eski ilişkime aşırı benziyor
Böyle ilişki olmaz bak ne güzel ayrılmışsın 2.5 ay geçmiş tekrar kavgalarla dolu ilişki bile diyemeyeceğin bir şeye başlamanın anlamı ne.
Tekrardan seversin sevilirsin bunlar imkansız olan şeyler degil.
Adamın biraz aklı varsa sizinle barışmazKızlar herkese hayırlı ramazanlar. Akıcı bir şekilde anlatmaya çalıştım.
Aklımdan gitmiyor o..
Bir ilişkim vardı 3 sene sürdü ve 2.5 ay önce bitti. Kendimi eleştirmek gerekirse çocuğa çok çektirdim. Onun da tabi bana karşı hataları oldu.. Örnek vereyim; üzerinde aşırı baskı kurdum. Aşırı derecede iş ortamında ki arkadaşları ile iş yerinde mesai saatlerinde görüşmesine kadar müdahale ettim. İş yerinde ki bazı bayan arkadaşlarına sırf görüşmesini istemediğim için sosyal medyadan mesajlar attım. Rezil attım doğrusu onu... Nasıl desem çok saçmaladım aslında. Teyzesine olur olmadık mesajlar attım aramıza girme sen yönlendiriyorsun onu gibisinden. Senli benli mesajlarla biraz aileye karşı kendimi kötü ettim....
Bir kaç kere sinir krizi geçirdim;
Sinir krizi geçirme sebebim olan bir olayı paylaşayım: Normalde telefonumu kurcalamazdı. Ben didik didik ederdim tabi onunkini. Bir gün ben uyurken almış merak etmiş. Yakın bir kız arkadaşım bana biz ayrıyken tanıdığı biriyle tanıştırma teklifinde bulundu. Bende ortada bıraktım ne he ne yok dedim. Şu an olmaz gibisinden falan dedim. Mesajları görünce kızdan sevgilisinin numarasını istiyor. Sevgilisini tanıyodu. Çocuğa "kardeş kız arakdaşın x yakın arkadaşımızdı ama biz ayrıyken böyle böyle demiş sevgilime. Senden ricam artık görüşmesinler neden böyle yaptı çok zoruma gitti" demiş. Sonra beni uyandırdı ben ortalığı yıktım. Saldırdım üzerine evdeki eşyalarını onun eviydi dağıttım. Eşyalarına zarar verdim. Kolunu ısırmışım sinir krizi ile . Kolu mosmor oldu eve işe öyle gitti. Ondan sonra aylar sonra toparladık ama hep bir ayrıl bir barış gitti
Bir kez de yıllar önce arkadaşı olan bir kız arkadaşı meslekla alakalı aramış onu. Ben kızı tanımıyordum bende önce arkadaşlarmış. Telefonunda yabancı numarayı görünce kaydettim onun telefonuından onun yanında aradım. Kıza bir daha bu numarayı aramayın dedim.Sonra tartıştık arabada torpidoyu tekmeledim. Bana kendine gel yeter artık dedi bağırdı sonra arkadaşları araya girdi neden böyle yapıyorsun diye. Barıştık yine gitmedi ama sonra yürümedi.
Ben bunları neden yaptım diyorum kafayı yastığa koyduğumda kendimi çok kötü hissediyorum. İlişkinni en başından üniversite yıllarındaydık ve o zamandan beri güvensizlik oluyordu. Eski ilişkimden problemli ayrıldım mı diye bilmiyorum ama.... Aşırı kıskancım önünü alamıyorum..
Onun hataları ise çok aşırı girişken ve her tanıştığı insanla samimi olabiliyor duruma göre. Ya da nasıl desem bazı ayrılmalarımzıda benim baskılarım yüzünden kıskançlıklarımdan dolayı görüştüğü kişiler oldu. Ben nasıl bunu yapabilir dedim her defasında. Ailesi birazda üstünde baskı kuruyordu anladığım kadarıyla ve benim de yaptıklarımdan dolayı üzerine çok aşırı gidince artık bu tarz şeyler yaşandı. Aramızda küfürleşmeler vardı. Ben ilk başta başlatmıştım. Şerefsiz, namussuz senin geçmişin şöyle böyle diyerek...
Kızlar sürekli sosyam medyadan bakıyorum duvarına takipçi sayısına falan. Onun da kafası karışık git gellerde paylaşımlarından anlıyorum. Ne yapabilirim ailesi de beni istemiyor. Çok kez ayrıl barış yaptık seslerini çıkarmadılar. Son olaylarımız artık onları da bunalttı sanırsam.
Geri konuşsam ilk mesajı atsam barışsak nasıl olur.. Ben kız kardeşimde abla olmuyorsa zorlamayın dedi ama GÖNÜL FERMAN DİNLEMİYOR
Erkek arkadaşım sizin gibiydi kiskanc ve kavgaciSizde mi benim gibiydiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?