Yasak canım
Ben link ekledim bazı bölümlere
Ama espirisine bu konuda takılıp oy verenlere vaatte bulunabilirsiniz.
En büyük vaat oy verenleri uzaya götürmekti
Başka konularda konuşmak link vermek uygun değil
Yasak canım
Ben link ekledim bazı bölümlere
Ama espirisine bu konuda takılıp oy verenlere vaatte bulunabilirsiniz.
En büyük vaat oy verenleri uzaya götürmekti
Başka konularda konuşmak link vermek uygun değil
secim yapamaycuk ne var nevrestem:)
yeni katilan arkadasa verecen tesvik amacli oooh miss ,kuzu var,sarma var, dadlu var,borek var,corba,salata,icecek bile ayni gun icinde hazirlanip oylamaya sunuldu... sen oyunu bana ver ben sana bi kuzu gonderiyim
yeni katilan arkadasa verecen tesvik amacli oooh miss ,kuzu var,sarma var, dadlu var,borek var,corba,salata,icecek bile ayni gun icinde hazirlanip oylamaya sunuldu... sen oyunu bana ver ben sana bi kuzu gonderiyim
eed kapiş
zati seni ben cok seviyom, hep diyom bu arkadas ne kaa dadlu, seker, balli bi arkadas deyi:) sana salatalik vaadedemem ama sevgimi vaadediyom
eed kapiş
zati seni ben cok seviyom, hep diyom bu arkadas ne kaa dadlu, seker, balli bi arkadas deyi:) sana salatalik vaadedemem ama sevgimi vaadediyom