Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En Beğendiğiniz Ramazan Sofrası Hangisi?

• Ankete Katılan
    136
  • Anket Kapalı .
oy istemek v.s yasak diye biliyorum,yanlis mi hatirliyorum acaba
Yasak canım
Ben link ekledim bazı bölümlere
Ama espirisine bu konuda takılıp oy verenlere vaatte bulunabilirsiniz.
En büyük vaat oy verenleri uzaya götürmekti
Başka konularda konuşmak link vermek uygun değil

Yasak canım
Ben link ekledim bazı bölümlere
Ama espirisine bu konuda takılıp oy verenlere vaatte bulunabilirsiniz.
En büyük vaat oy verenleri uzaya götürmekti
Başka konularda konuşmak link vermek uygun değil

uzay mi
bundan buyuk vaat cennete goturmek olur heralde

amaaa eger kazanirsam kimsenin bilmedigi puf noktalariyla beraber resimli tariflerimi yayinlamak niyetindeyim:)

yeni katagoriyi merakla bekliyorum bu arada

uzay mi

amaaa eger kazanirsam kimsenin bilmedigi puf noktalariyla beraber resimli tariflerimi yayinlamak niyetindeyim:)

Aynen Hanım abla uzaya yollama vaadini verdikten sonra bizim hiç şansımız kalmamıştı

Neler istiyorsun söyle belki veren olur
Ben seçim yapamıyorum

secim yapamaycuk ne var nevrestem:)
yeni katilan arkadasa verecen tesvik amacli oooh miss ,kuzu var,sarma var, dadlu var,borek var,corba,salata,icecek bile ayni gun icinde hazirlanip oylamaya sunuldu... sen oyunu bana ver ben sana bi kuzu gonderiyim

Bak kapmışsın hemen

Ahanda kim var burda

uzay mi

Sen bilirsin artık vaatleri bekliyoruz
Ben seni bir yere bırakmıyorum tariflerin ile yeni kategoriye bekliyorum.
Ayrıca yeni kategori anketimiz açıldı

Sen bu işi kapmışsın

Ovv
Bak bu da iyimiş, neredeyse inanıyordum

saka bi tarafa hakikaten zevkinize ve damak tadiniza en uygun olanini secin bence.ben kendimi anlatiyim diger arkadaslar da anlatmak ister belki....
sabah erkenden uyandim, iki bebisle kupkuru bi bogazla girdim mutfaga , evvela corbami ocaga koydum sonra sarmalarimi sarmaya basladim. bitti derken boregimi hazirladim....
pirincimi islattim, keskulumu pisirdim , salatami icecegimi yaptim ve ana.yemegimi basladim... misafir takimlarimi indirdim masami kurdum,servislerimi actim, iftar tabagi,sunum v.s herseyi biri kucagimda iki bebisle yaptim. tabi bulasiklari, daginikligi topamayi cikarmayi v.s saymiyom bile...
velhasil yogun tempoda inip cikan bi tansiyon ve kuzucuklarimla hazirladigim soframda emegim cifte kavrulmus oldu.ins begenilir ve devami gelir diye umuyorum.....

Sen bilirsin artık vaatleri bekliyoruz
Ben seni bir yere bırakmıyorum tariflerin ile yeni kategoriye bekliyorum.
Ayrıca yeni kategori anketimiz açıldı

aaa oyle mi? yeni kategori ne peki ??? benim tlfn cok agir konulara gecis yaparken bayagi bekliyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…