Emeğinize sağlık. 2 Bebekle zor olmuştur tabisaka bi tarafa hakikaten zevkinize ve damak tadiniza en uygun olanini secin bence.ben kendimi anlatiyim diger arkadaslar da anlatmak ister belki....
sabah erkenden uyandim, iki bebisle kupkuru bi bogazla girdim mutfaga , evvela corbami ocaga koydum sonra sarmalarimi sarmaya basladim. bitti derken boregimi hazirladim....
pirincimi islattim, keskulumu pisirdim , salatami icecegimi yaptim ve ana.yemegimi basladim... misafir takimlarimi indirdim masami kurdum,servislerimi actim, iftar tabagi,sunum v.s herseyi biri kucagimda iki bebisle yaptim. tabi bulasiklari, daginikligi topamayi cikarmayi v.s saymiyom bile...
velhasil yogun tempoda inip cikan bi tansiyon ve kuzucuklarimla hazirladigim soframda emegim cifte kavrulmus oldu.ins begenilir ve devami gelir diye umuyorum.....
Emeğinize sağlık. 2 Bebekle zor olmuştur tabi
İkizler mi?
Diyosunnnnyahu sende boğün acaip bi işik var, gozume daha bi dadlu gorundun
Diyosunnnneee başka başka
Gördümilla diyo ki gel evimi taşla
İspikçi senni nasıl yakaladım amaaa varyaaa
Senide ispiyonladim farkettin mi
Siz onu banlatamazsınız ama onun 1 kibiyle 9 gün Ban alırmışsınız@EnHarbiKiz ,erkenden uyudunmu naptingelde suraya nevosu nasil banlatcaz onu konusalim
Siz onu banlatamazsınız ama onun 1 kibiyle 9 gün Ban alırmışsınız
Bayağıdır sana karşı pek sevgi doluyum illa didişelim istiyorsan. camoonnn beybibenim amacim ortaligi kizistirmaktiherkes kayip kimseyi gicik edemedim
neyse senin gelmen iyi oldu seni gicik edeyim
Bayağıdır sana karşı pek sevgi doluyum illa didişelim istiyorsan. camoonnn beybi
Ben başlatmam sonra adımı çıkarıyorsunsevgi saygida biyere kadar yeterhadi kim baslatiyor kavgyi
Ben başlatmam sonra adımı çıkarıyorsun
Mune'nin yazdıklarını gördün mü ?Bu senin içinde geçerligördümsenin icin güzel planlarimiz var nevosum bekle gör
Mune'nin yazdıklarını gördün mü ?Bu senin içinde geçerli
cadim benimkavgayi senin baslatman lazim elime koz lazim
Sen yapmazsın öyle şeyler