- Emoji Skoru
- 62.442
- Puanlar
- 898
Saka yahu pizza yaptim ama :)Sen yapmazsın öyle şeyler
Bak bakayım Gözüme ben bu oyunlara gelir miyim
Dikkatli bakmamışsın ben senide etiketlemiştimgördüm nevosum ama hic üstüme almadim cünkü harbinin ismi geciyordu
Ellerine sağlıkEki Görüntüle 1587157 @Nevreste ev yapimi pizza yaptim bugun. Malzemeleri koydum ama su kenarlara yumurta sursem kokar miydi sence..
Dikkatli bakmamışsın ben senide etiketlemiştim
@-Piraye yi seç ondan çok güzel kurban oluyor. Ağlıyor dagelmezsin demieee netcem ben yeni bir kurban bulmaliyim
Bundan sonra sureyim :)Ellerine sağlık
Yok canım kokmaz
@-Piraye yi seç ondan çok güzel kurban oluyor. Ağlıyor da
Ayıpsın feda olsun sanaöylemi tam benlik yaniacilen tanistir bizi
Ayıpsın feda olsun sana
Bayağıdır onla da uğraşmıyordum, gelsin de az keyfimizi bulalım
Mune'yi etiketleyip sorsak mıMune benim icin birsey demedi harbiyi benzetcegini okudumistedigimi yapabilirim
nezman banlacagin nevosum
1 2 Karşılık verip sonra ağlamaya başlıyo ya zarar gelmezyazdiklarini okursa o senle ugracaga benziyor
Mune'yi etiketleyip sorsak mı
Sen mi ne zaman banlanacaksınHeran olabilir
Pinko yine ne yapıyorsun kimleri kurban veriyorsun.1 2 Karşılık verip sonra ağlamaya başlıyo ya zarar gelmez
1 2 Karşılık verip sonra ağlamaya başlıyo ya zarar gelmez
Yok yok rahatsız olmaz bu saatlerde hep buralardadırMuneyi rahatsiz etmeyelim uyuyordur simdi
ben uslandim artik 5 gün banli kalincasirami size savdim
Pinko yine ne yapıyorsun kimleri kurban veriyorsun.
Beni koruman altına aldın sanıyordum@-Piraye yi seç ondan çok güzel kurban oluyor. Ağlıyor da
Rabişin canı sıkılıyormuşPinko yine ne yapıyorsun kimleri kurban veriyorsun.
Yalandan ağlıyor tabiki De. Çok numaracıgercekmi agliyor gercekse hic ugrasmayalimbana yalandan aglayan lazim
Benimle hiç ilgilenmiyor zatensevdi arkadasini yakinda senide kurban verirse hic sasma