- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Cimcime sofran harika olmuşSarmalar nefis görünüyor.
Ellerine,emeğine sağlıkYarışmada başarılar dilerim
Öncelikle kendi adıma teşekkür ediyorum normal mütavizi bir masa hazırladığın için. olması gereken bana göre bu .
düşüncemi değiştiriyorum sanırım bende katılabilirim yarışmaya.
ellerine sağlık sarmaya herkes bayılır özellikle etli olunca ananemin yaptığına benzettim çok güzel duruyor. yarışmada da başarılar dilerim
Çok iyi yapmışsınTeşekkürler nevosum açılışı ben yapayım dedim
Bende teşekkür ederim genelde bizim sofralarimiz böyle olur. Geçen seneki yarismadaki sofram gibi . Nefsimizi terbiye ediyoruz sonuçta .
Teşekkür ederim
Yarışmaya katılmanızı bekliyorum dortgozle
Sagol feracelimSarmağğğMuazzam olmuş cimcimek ellerine,kollarına sağlık
ellerine sağlık başarılar :) bir tabak da sarma ben alabilir miyim
Aynen öylece kalıyor . Su karpuz falan geçiriyoruzÇok iyi yapmışsın
Misafir davet etmediğimiz sürece bizimde böyle2 çeşit bile olsa kalıyor Ben sarmaya bayıldım Ne güzel sarmışsın
Elinize sağlık dolmalar şahane görünüyo masa çokk mutavezi
Bide börek su böreği mi neyli buzlukta su böreğim var bugün sahurda yesem mi acepBaşarılar
Yasakimmm hoplamaaaa bebisin var karnindaaa bir daha gormuyim bu smileyi akilli durElciklerine sağlık çok gusel olmus masansarma harika gozukuyo kesin tadıda oledir Marifetli elden çıktığı çok belli ins bu kes şeytanın bacağını kircan
Ben de girerimm yarışmaya birinci de olurum ama sondan birinci :)
Elciklerine sağlık çok gusel olmus masansarma harika gozukuyo kesin tadıda oledir Marifetli elden çıktığı çok belli ins bu kes şeytanın bacağını kircan
Sofran çok cici maşallah huzur belli oluyor gerçekten. Önemli olan da o :) Cilalıyı öptümKendine haksızlık etme ablacik
Habibtemmmm masalllah sanaaa ellerinee saglik harikaaa sarmissin sarmalari...basarilar diliyorumm tatlimmm sana rakip olamam simdiden cekiliyorum
Bacimm vallahi cocuklardan zaman kalirsa katilirim.belkdie kendimi rakip gormuyorum.kimseyle ozellikleAaa ama olmaz ki habibtem bekliyorum seni De
Yasakimmm hoplamaaaa bebisin var karnindaaa bir daha gormuyim bu smileyi akilli durben hoplayacam.kilocuklarim gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?