- Konu Sahibi cimcimegfb
Senin iyiliğin için cagirmadim. Bak fıstık gibi hatunsun benim yuzumden kilo alma diye . Hepsini ben yiyerekten sana iyilik yaptim

Ben hem yerim hem fıstık gibi olurum, bencil kadın hep kendin ye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin iyiliğin için cagirmadim. Bak fıstık gibi hatunsun benim yuzumden kilo alma diye . Hepsini ben yiyerekten sana iyilik yaptim
Ben hem yerim hem fıstık gibi olurum, bencil kadın hep kendin ye![]()
bak bilirsin hayır demem, hiç blof yapma haaÇok pis yakalarim bilmen mi
Kargolayim mi sana![]()
Spora gidiyorum ondan
Nasıl fit olabiliyorsun![]()
bak bilirsin hayır demem, hiç blof yapma haa![]()
Spora gidiyorum ondan, eskiden tembeldim ondan kalma kilolar
![]()
yolluyom adresi hemn paketle o vakitNe zaman blöf yaptım ki![]()
Nevreste bana bak herseyi yaparimm daaa neyseeeee...simdi tepemin tasini arttirmaaa yasliligina veriyorum ne dedigjni bilmiyorsun
![]()
yolluyom adresi hemn paketle o vakit![]()
![]()
![]()
Cimcimmmmmmnnmeeeeee eminmisin uymaSorma geçen gün yumurta nasıl kırılır diye bana soruyordu![]()
Kilon çok yoksa şaban 45 dk lik yuruyus yap göbüşe strec bağlayarak. Gelince hemen cikarirsinOhne guzel benimde ğobek eritmek için birşeyler yapmam lazım . Kilo vermeden göbekten kurtulmaliyim. Yuzume kilo yakışıyor çünkü.
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor sarmalar.. :)
Sofranız da bereketli olsun.
Yarışmada bol şans dilerim. :)
1,56 boy 60 kiloKilon çok yoksa şaban 45 dk lik yuruyus yap göbüşe strec bağlayarak. Gelince hemen cikarirsin
Tarif bile versen yapamazSorma geçen gün yumurta nasıl kırılır diye bana soruyordu![]()
Tarif bile versen yapamaz![]()
Tabi tabi yaparsınNevreste bana bak herseyi yaparimm daaa neyseeeee...simdi tepemin tasini arttirmaaa yasliligina veriyorum ne dedigjni bilmiyorsun
![]()