Yöresel Tarif Ramazan Sofrası-Fırında Patatesli Köfte-Keskinoglu Yumurta Sponsorlugunda

Yöresel Yemekler
Canim aksi gibi tartim bozuldu ama sanki ben de verdim inceldigimi hissediyorum özellikle gobegim dümdüz oldu :) ama 53 lere kadar dusmemisimdir ben 55 filanimdir ama olsun ramazan sonuna kadar bir iki daha versem super olacak :))

Canim aksi gibi tartim bozuldu ama sanki ben de verdim inceldigimi hissediyorum özellikle gobegim dümdüz oldu :) ama 53 lere kadar dusmemisimdir ben 55 filanimdir ama olsun ramazan sonuna kadar bir iki daha versem super olacak :))
Bende esime soyledim su kaybidir o diyor. Dur bakalim 1 2 kilo daha verirsem o zman vermis olucam sanirim yiyip tartilinca yine 55 cikiom cunku

Şey ben bi yerde (Anadolu'da )rastladim.herkesin elinde kaşığı bi ayni pilava bi ayni ete ,ayni tabaktaki çorbaya kasiklarini daldiriyorlardi.Ben yememiştim.tuhaf gelmişti bana o geldi aklıma da...
Olabilir cnm bizde de oyleydi marmara bolgesinde oturuyorum.
Coook onceleri kucukken annemde hep bi tabaga koyardi. Buyudukce sosyetelestik:))
Ayri tabaklarda yiyoruz herkesin kendi aliskanligi iste

Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…