• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofrası-Kürdan Kebabı-Tat Domates Salçası Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Beğendiğinize sevindim çok teşekkürler :)

Size birşey soracağım, yarışmalarda kural olarak sponsor varmış gibi yazmak gerektiğini gördüm. İlla yazmak gerekiyor mu, reklam mı yapmış oluyoruz? Ben marka yazmadım diye diskalifiye olma gibi bir durum olur mu?
Genelde ekliyoruz,siz bulamazsanız ben ekliyorum;)
Hayır diskalifiye olmazsınız:)
İsterseniz ben eklerim:)

Genelde ekliyoruz,siz bulamazsanız ben ekliyorum:KK66:
Hayır diskalifiye olmazsınız:)
İsterseniz ben eklerim:)

Teşekkür ederim, eklemeyelim o zaman:) KK anlaşsa keşke; bu yarışmalara katılanlara gerçekten sponsor olan markalar olsa ne iyi olur:hamarat: Mesela yarışmaya katılanlara küçük bir kutu ürün gönderseler hem reklam yaparlar hem yarışmaya katılım artar :KK48:

Oww bu masa harika olmuş bebeğim. Tebrik ederim. Ellerine sağlık. Başarılar :KK9:

Ellerinize sağlık.kürdan kebabı; islim mı,kürdan mı? İsimsiz kalmış.yine üzgünümki uyumsuz menü olmuş :kahve:

Ellerinize sağlık.kürdan kebabı; islim mı,kürdan mı? İsimsiz kalmış.yine üzgünümki uyumsuz menü olmuş :kahve:
Neden uyumsuz sizce? Bence lezzetler uyuyor, patlıcanın yanında pilav, yoğurtlu tamamlayıcı meze, zeytinyağlı tamam. Sarımsaklı bulgurlu garnitür sofraya gider. Salata her daim lazım. Bir tek çorba değişik olabilirdi onu da çocuklar rahatça içsin diye yayla tercih ettim. Sizin öneriniz ne olurdu?

Back
X