- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
hahah buyursarma tencerisini istiyorum ben
ellerinize saglik,yarismada basarilar dilerim
Üff yemekler nefis görünüyor böğürtlen.Yalnız saç kavurma değil de sote gibi olmuş yemek.En güzeli ben sulu yemek severim. Herşey harika görünüyor.Pasta da hazır pasta gibi olmuş.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
üfff harikasın böğürtlen ya,tüm güzel yemekler bir arada,o en son ki beyaz pasta gibi şey neyarışmada başarılar dilerim canım
Ellerine sağlık yarışmada bol şanlar dilerim
yap yap dondurma gibi oluyor yaz akşamları için ideal bir tatlımasa harika görünüyor ellerinize sağlık sac kavurmayada bayılırım yarışmada başarılar dilerim şimdiden
o çilekli parfede harika görünüyor tadıda göründüğü kadar güzeldir eminim canım çekti ya tarifini bulup yapsam mı
senin özellikle tarifin varsa bir ara alabilirmiyim acaba uygulanmış denenmiş sonuçtayap yap dondurma gibi oluyor yaz akşamları için ideal bir tatlı
çok teşekkür ederim canımm
tarif bu canım http://www.nefisyemektarifleri.com/cilekli-parfe-747860/senin özellikle tarifin varsa bir ara alabilirmiyim acaba uygulanmış denenmiş sonuçtaayrıca görünüşü bulduğun çoğu sitedekinden daha güzel geldi
Çok mantıklı.
çünkü misafir sayısı fazlaydı bastım suyu
teşekkür ederim canım sağol
tişikirlerr efenimmmÇok mantıklı.
Ellerıne saglık bogurtlencım hersey harıka gorunuyorbasarılar cnm
BÖRRRTTTLEEENNN,
Bu ne güzel bir sofra!
Ellerine sağlık :)
Başarılar dilerim.
Ellerine sağlık @pembebogurtlen bu menü çok ustalık gerektiriyor maaşallah
Kara lahana sarmasını ne zamandır yememiştim özlediğimi hatırladım.
Parfe de çok güzel duruyor bu arada.
Yarışmada başarılar dilerim canım
Qruçlarınız kabul olsun emeklerinize sağlık başarılar..Herkese merhaba hayırlı ramazanlar
Tarifime geçmeden önce menümü yazayım
Mercimek Çorba
Tavuklu Saç Kavurma
Kara Lahana Dolması
Islim Kebabı
Sodalı Börek
Etli Barbunya
Çilekli Parfe
Bu kategoriye ailecek severek sürekli yediğimiz saç kavurma ile katilmak istedim herkese başarılar
Malzemeler ;
4 adet tavuk göğsü
3 adet kırmızı biber
4 -5 adet yeşil biber
2 adet iri kuru soğan
4-5 adet iri domates
1 tatlı kaşığı kekik ve tuz
1 çay kaşığı kimyon karabiber pul biber
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 diş sarımsak
Eki Görüntüle 1566574
Yapılışı ;
Ilk önce kırmızı , yeşil biberi ve sogani rondodan geçirip tavaya atıyoruz yağımizi ekleyip soteliyoruz ardından küp küp doğradığımız tavuklarımızı ekliyoruz.
Daha sonra rondodan geçirdiğimiz sarimsak ve domatesleri de ekliyoruz kısık ateşte pişiriyoruz
Eki Görüntüle 1566583
Eki Görüntüle 1566584
Eki Görüntüle 1566585
Daha sonra kavurmamiza tuz karabiber pul biber, salcamizi, biraz da su ekliyoruz ve kısık ateste pişirmeye devam ediyoruz
Eki Görüntüle 1566586
Ve kavurmamiz servise hazır.
Eki Görüntüle 1566588
Eki Görüntüle 1566590
Bu da sofram afiyet olsun
Eki Görüntüle 1566594
Eki Görüntüle 1566595
Eki Görüntüle 1566596
Eki Görüntüle 1566597
Eki Görüntüle 1566598
Harika olmuş gerçekten
Ben de ilk kez bi yarismaya katılsam mi diyordum ki vazgeçecegim galibatüm sofralar cok iyi su ana kadar ki
amin teşekkür ederimmmmQruçlarınız kabul olsun emeklerinize sağlık başarılar..
Muhteşem şeyler yapmışsınız .İftara saatler kala bakmak iyi olmadı acıktım birden..Ellerinize sağlık ve bol şanslar.Hayırlı ramazanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?