- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
Hasta değil, dinim farklı.
İş yerimin başka şubesine geçtim. masamın karşısı direk caddeye bakıyor çünkü mağaza camlar...
yani masamda yediğimi herkes görebilir.
Şu an ne yapacağımı bilmiyorum.
Neden bu kadar takıyorsun ki çalıştığın yer merkezi bir yer gibi ve dükkan her zaman ful olmasa gerek. Mutlaka bir ara bulursun yemek için. Kaldı ki normal zamanda öğlen yemeği işini nasıl hallediyorsun senden başka bekleyen yoksa?
olduğu gibi görünüyor. zaten bir oda, dolap masa bir de ürünler var toplasan 12 m2 alan ancak. Dışarı çıkabilrisem de eve giderim 20 dk yol yürüyerek.
ama patronlarıma da ben eve gidip yemek yemeliyim öğlenleri mağazayı kapatıcam demek tuhaf geliyor. Çünkü oruç tutmadığım için irrite ederim diye korkuyorum. Kimsenin hakkına girmemeliyim.
Hani paravan olsa arkasına geçicem
Tam olarak şöyle bir yer
Eki Görüntüle 1170520
zaten ev dışında her yer kapalı olur. başka yerde yemek yiyemem.
dükkana söylüyorum yemeği. karşı esnaflar görünce uzaktan afiyet olsun diye bağırıyor. Merkezi bir yer de öğrencilerin çok olduğu bölge de açık olur her yer. burada esnaf ve eskişehirin kendi halkı var. Mesele olan bu. yani ister istemez aklıma takılıyor.
Karşıdaki mağaza beni direkt görüyor. Ya takmayacağım kimseyi... ya da şansımı deneyeceğim.
Ama içimde sıkıntı oluştu.
dükkana söylüyorum yemeği. karşı esnaflar görünce uzaktan afiyet olsun diye bağırıyor. Merkezi bir yer de öğrencilerin çok olduğu bölge de açık olur her yer. burada esnaf ve eskişehirin kendi halkı var. Mesele olan bu. yani ister istemez aklıma takılıyor.
Karşıdaki mağaza beni direkt görüyor. Ya takmayacağım kimseyi... ya da şansımı deneyeceğim.
Ama içimde sıkıntı oluştu.
ben de anacadde ve kalabalık bir yer sandım..masada gayet güzel yersiniz bence...çok kokulu olmayan yiyecekler tüketilir bence sorun yok..sonuçta sofra donatmaycaksınız ki.altı üstü bir sandviç falan yersiniz..
Ben adet dönemlerimde oruç tutamadığımdan boş bi odayı kilitleyip abur cubur yiyorum çok sürmüyo zaten
İstesem dışarı da çıkarım ama direk o tarihim anlaşılsın istemem
Hasta değil, dinim farklı.
İş yerimin başka şubesine geçtim. masamın karşısı direk caddeye bakıyor çünkü mağaza camlar...
yani masamda yediğimi herkes görebilir.
Şu an ne yapacağımı bilmiyorum.
Korkuyorum.
Daha geçenlerde çantama attıkları kağıdı burada paylaşmıştım.
Hani bağnaz değil diyorsunuz ya... aksine bazı bölgeleri bağnazında ötesinde.
Ekmek yemiyorum diyete başladığım i,çin ve eyemeğin yanında ekmek getirdiklerinde ekmeğin poşetini açıp çöpün kenarına koyuyorum hayvanlar yer güvercin, kedi köpek falan diye..
dün de bırakacakken yandaki terzi hışımla elimden poşeti aldı çöpe koyma günah dedi.
Hayvanlar yesin en azından dedim...
Olmaz dedi fakir var fukara var dedi ekmekleri de aldı gitti.
Korktum yani. ekmek kutsaldır onlar için fakat bu şekilde olmamalı.
Yani ben burada birşey yerken görür de bir şey söylerlerse ben kırılırım.
Kamuoyu yoklaması yapıyorum o nedenle.
Ben mi yanlış duruma düşerim onlar mı diye?
Çünkü içimde sıkıntı yaptım ve paylaştım. abartmış olabilirim ama her sene haberlerde çıkıyor görüyoruz.
Korkuyorum.
Daha geçenlerde çantama attıkları kağıdı burada paylaşmıştım.
Bir de o var demi? O şekilde yakayı ele veriyoruz. Ben o tarihlerde çay içiyorum maalesef masamda. Yani tüm gün bekleyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?