Bi de o meret var evet
Ben zaten çay hiç sevmem İpek, normalde de sadece kahvaltı da 1 bardak içerim
O dönemlerde de burda bişey pek yemem, yemem gerekirse de kendimi boş odaya kilitler top kek yer çıkarım
bir de hristyan olduğumu bilmiyorlar yani kalkıp ben hristyanım demedim.
belli edecek bir şeyde yapmadım.
Patronlarım söylemedi ise bilmemeleri gerekiyor.
bir de hristyan olduğumu bilmiyorlar yani kalkıp ben hristyanım demedim.
belli edecek bir şeyde yapmadım.
Patronlarım söylemedi ise bilmemeleri gerekiyor.
Ben yemesem de içiyorum. Bizim burada müdürler fanatik anti İslamcı. Tutmuyorlar ama geri kalan takım tutuyor. Bir erkek arkadaş tutmamasına rağmen tüm ramazan boyunca ne su ne de çay içer.. ilk ramazan biz bunu anlayana kadar baya zaman geçti ama gerçekten düşünceliymiş çocuk.
Sakıncası yoksa merakımdan soruyorum sadece, ailen de mi Hristiyan yoksa senin seçimin mi?
ailem de hristiyan. :)
Anladım canım göçmen falan mısınız?
Bende eskişehirliyim. bahsettiğiniz hangi bölge şaşırdım. İş dolayısıyla orada değilim belki şuan ama biliyorum, esparkın en üst katı yemek yeme bölümü dolu olur.
hamamyolunda sokaktaki masalarda bile oturanlar vardır. sizin oturduğunuz mahalle yaşlı bir kesim sanıyorum.
bu arada ramazanda insanın karnı acıkmıyor zaten. özellikle yaz aylarında olduğumuzdan susuzluk zor geçiyor. benim şahsi fikrim, su içerken dikkat etmeniz.
acaba bu kişiden kişiye değişiyor mu:26:
benb unları yazarken paşabahçe işçileri eylem yapıyor yan tarafta...
Ne eylemi? Konuyla ne alakası var?
Ramazan eylemi mi yoksa?
hiç çekinmem böyle şeylerden rahat rahat yerim senin yerinde olsam, kendim de öyle yapıyorum hem. oruç tutanların gözüne gözüne sokarak yemiyorsun ne de olsa, her gün nasıl yiyorsan o şekilde yiyorsun. ekstradan bir şey yok. eger yememeyi tercih ediyorsan bunun saygı ile de bir ilgisi yok, buna nezaket denir. bunlar farklı şeyler.
olduğu gibi görünüyor. zaten bir oda, dolap masa bir de ürünler var toplasan 12 m2 alan ancak. Dışarı çıkabilrisem de eve giderim 20 dk yol yürüyerek.
ama patronlarıma da ben eve gidip yemek yemeliyim öğlenleri mağazayı kapatıcam demek tuhaf geliyor. Çünkü oruç tutmadığım için irrite ederim diye korkuyorum. Kimsenin hakkına girmemeliyim.
Hani paravan olsa arkasına geçicem
Tam olarak şöyle bir yer
Eki Görüntüle 1170520
zaten ev dışında her yer kapalı olur. başka yerde yemek yiyemem.
gökmeydan tarafı. az çok biliyorsundur buraları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?