bsarilar dilerim.
bende dün başladım.
dediğinizde çok haklısınız bende 62 de çakılıp kaldım 3 yıl boyunca.
6 ay önce bir tartildim 58 olmuşum.
dün tekrar tartildim yine 58.
bu seferde 58 takılıp kalmışım:)
bir nevi motivasyon oldu ama en azından almamisum ve bu 6 ayda çok fazla açık hissim vardı sürekli yiyordum.saate felan aldırış etmiyordum gece yatmadan kolalar felan
iki gün dür başladım ve epey sıkı bir diyet.epey şok etkisi olacak benim vücutta sanirim
kolaylıklar dilerim.insallh istediğimiz kiloya ulaşırız
Hep birlikte isteklerimize ulaşalım insallah:)Evet bende hep 64 te takılıyordum ..sonra rejim bozuluyordu..bir bakmışım 78 kere çıkmışım..şimdi 10. takımdayım ..70. küsüre düştüm..Ramazan'a kadar ne olacak bakalım..takipteyim
Sporsuz zayıflamak belli bir yaştan sonra biraz zorlaşıyor. Ne kadar hareket, o kadar bereket:) Ben yetmisli kiloların başlarına kadar hep Leslie yaptım. Sonra Leslie ' ye bazı squat egzersizleri ekledim.Simdi ise sadece plates yapıyorum.Bayagi faydasını gördüm,basküle pek yansımadı ama galiba bir beden daha küçüldüm bir ay içinde.İnşallah..en az 5000 adım atmaya çalışıyorum bende..evde Leslie falan fırsat bulursam yapıyorum..
Ah ah zor kilo vermesi..
Evet, Ebru Salli ' nin videolarını takip ediyorum.Bir yerden bakarak mı yapıyorsun?bende yapmaya çalışıyorum ama bilmiyorum oluyor mu
Size tavsiyem, altmışlı kilolara inene kadar bol hareket ve Leslie yapın. Altmışlı kilolara geldiginizde platese devam edin.Cunku daha yüksek kilolardayken plates yapıp vücudunuz alıştıginda bir süre sonra sadece mevcut inceliginizi koruyabilirsiniz.Mesela benim diyetisyenim bana sadece yürüyüş ya da Leslie verip kas ve siklastirici hareketler yapmami yasaklanmıştı. Çünkü belli bir kilonun üzerinde yapılan kas hareketleri daha da iri görüntüye sebep olur demişti.Evet bende arada bakıyorum..gerçekten çok farkediyor bir ara tv.de çıkıyordu ..bende yapıyordum bayağı sıkılaşmıştım
Vücudunuzu en iyi siz tanırsınız ve hangi koşullarda kilo alır ya da verirsiniz yine en iyi siz bilirsiniz.Bence bunları tesbit de kilo vermede ciddi bir etken.Eger uzun süre açlık sizi daha olumsuz etkiliyorsa o zaman öğün aralarını ona göre ayarlamalisiniz ya da ara ogunleri atlamamalisiniz.Diyetisyenler de bir yere kadar etkili.Muhim olan sizin kendinizi cozmeniz:)Evet zaten şu an yürüyüş yapabiliyorum..bende önceden birbsüre diyetisyene gitmiştim..bana da aynısını söylemişti..insan sabırsızlanıyor tabi..bakalım şu 1 ayda inşallah iyi kilo veririz
Zaten bendede eski diyet listeleri var ..onlara uydurmaya çalışıyorum..3 ana 3 aa öğün var ..bazen akşamki ara öğünü yemiyorum..uzun süre açlık bana göre değil sonra saldırıyorum karbonhidratlara falan..
Kilo bildirimlerini pazartesi yapacagim:)Hadi bakalım canım ..yarın söylersin durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?