- 29 Ocak 2015
- 199
- 319
- 103
Hos geldiniz:)Fiziksel ruhsal topiğinizi ilgiyle takip ediyordum :) Enerjiniz gerçekten çok güzel buradan hissedebiliyorum:)
Ben 1.68 boyunda 75.3 kiloyum. Şimdilik hedefim 69 u görebilmek. Topiğinize bende katılmak isterim :)
Çok tesekkur ederim.Insallah hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırız.Konunuz hayırlı olsun.bnde şu an 60.5 kiloyum.boyum 1.62cm.karatay tipi besleniyorum.aynen sizin gibi ramazana kadar ne kadar verirsem kar diyorum.ama 57 olsam yeter tabii.çnkü ramazanda gece yemek bana kilo aldırıyor.şimdiden başarılar umarım dilediğimiz kilolara sağlıkla ulaşırız
Selam heyhattt , leslie yapmak istiyorsan burn body fat diye bir programı var 1-2-3 mile şeklinde hem yürüyüş yapmış olursun hemde kol çalışabilirsin bir taş da iki kuşSlm kızlar ben de ramazana kadar ne versem kar diyorum.Ben de şubat 1 den beri 68den 62.5a düstüm.subat ayinda sporla beraber 4kilo verdim.sonraki 1.5kilo sıkı olmasa da yediklerime dikkat ederek gitti.su an 6/18 saat besleniyorum.günün sadece 6saatinde yiyorum.oruc gibi.ama su icebiliyorim. Interminnet fasting beslenme.
Kizlar bu arada leslie hep duyuyorum ama hic yapmadim.yapmak icin hangisinden baslayayim.Bir de kollar icin ne tavsiye edersiniz.Benim kollar da kalın.
Hos geldiniz:)Slm kızlar ben de ramazana kadar ne versem kar diyorum.Ben de şubat 1 den beri 68den 62.5a düstüm.subat ayinda sporla beraber 4kilo verdim.sonraki 1.5kilo sıkı olmasa da yediklerime dikkat ederek gitti.su an 6/18 saat besleniyorum.günün sadece 6saatinde yiyorum.oruc gibi.ama su icebiliyorim. Interminnet fasting beslenme.
Kizlar bu arada leslie hep duyuyorum ama hic yapmadim.yapmak icin hangisinden baslayayim.Bir de kollar icin ne tavsiye edersiniz.Benim kollar da kalın.
Hoş geldiniz:)SelamlarÖncelikle herkese kolay gelsin.. Bende katılmak isterim zayıflama serüvenine Şu an 67.5 kiloyum boy 1.63..Hedefim öncelikle 60 sonra 52 kilo olmak.. Bende ramazana kadar sıkı bir tempoyla verebildiğim kadar vermek istiyorum..Şimdiden kolay gelsin hepimizee
Teşekkürler canim.bir göz atayimSelam heyhattt , leslie yapmak istiyorsan burn body fat diye bir programı var 1-2-3 mile şeklinde hem yürüyüş yapmış olursun hemde kol çalışabilirsin bir taş da iki kuşbir bak istersen.. Hiç yapmadıysan daha önce 2 veya 3 mile başlaya bilirsin bence etkili ve eğlencelidir leslie ile yürüyüş
Ne güzel kilo vermişsiniz. Belli bir kilo hedefiniz var mi? Leslie bir yürüyüş programıdır, her zaman yapabilirsiniz. Kolların incelemesi için yine en iyisi plates sanirim:) Plates kilo verdirmese de bayağı inceltiyor.
Yeme programı için çok kasmaya gerek yok bence.Size kilo yapan şeyleri tesbit edip onları bir süre hayatinizdan cikarip ya da azaltıp çok rahat yeme düzeninizi oluşturabilirsiniz:)Yaş :33
Boy:165
Hedef kilo 57
Eylüle kadar ağır ağır vermek istiyorum.ramazana kadar 61olsam yeter.1 de ramazanda gider.insallah.yeme programimi oturtamadim.yemeyince ve hareket edince gidiyor kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?