- Konu Sahibi CizmeliKedii
1 kilo vermişm 62 kgyim.
İftar Menüm: 1 kase tarhana çorbası,1 buçuk dilim ekmek(ekmeği fazla kaçırdım bugün biraz),5 yk taze fasülye,4 yk domatesli bulgur pilavı

İftar Menüm: 1 kase tarhana çorbası,1 buçuk dilim ekmek(ekmeği fazla kaçırdım bugün biraz),5 yk taze fasülye,4 yk domatesli bulgur pilavı

Son düzenleme: 

( 1 günden bişey olmaz haklısın ama benimde çok kötü bi huyum var bi yersem durduramıyorum kendimi,niye böyle oldu bilmiyorum psikolojim bozuldu iyice
( 1 günden bişey olmaz haklısın ama benimde çok kötü bi huyum var bi yersem durduramıyorum kendimi,niye böyle oldu bilmiyorum psikolojim bozuldu iyice 

naptigima gelirsek
 naptigima gelirsek  

azmim çoktu o zamanlar
azmim çoktu o zamanlar geceleri geliyolar bana
geceleri geliyolar bana tatlı krizleri :)) neyse kendimi zorlamıcam dediğin gibi,günde 800 kalori hedefleyince sıkılıyorum çünkü,bu yorumun beni mutlu etti valla,moralim düzelmişti şimdi dahada iyi oldum tşkler canım :)
tatlı krizleri :)) neyse kendimi zorlamıcam dediğin gibi,günde 800 kalori hedefleyince sıkılıyorum çünkü,bu yorumun beni mutlu etti valla,moralim düzelmişti şimdi dahada iyi oldum tşkler canım :) 

Annem ye diye ısrar ediyor, 1 kase çorba, 4 köfte, azıcık pide ve salata yedim iftarda.
 Annem ye diye ısrar ediyor, 1 kase çorba, 4 köfte, azıcık pide ve salata yedim iftarda.