Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

Sahur 1 bucuk dilim kepek ekmegi, 1 haslanmis yumurta, domates, 1 yesil biber, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 hurma, sekersiz cay

Son düzenleme:
İftar : 1 kepçe ezogelin çorbası,3 yk zeytinyağlı taze fasulye, 3 yk bulgur pilavı,salata,cacık
Ara : 3 top dondurma
Sahur : Çok tahıllı ekmekten kaşarlı yağsız tost,domates,salatalık,maydanoz,4 yeşil zeytin,1 bardak tek şekerli çay

İftar : 1 kepçe ezogelin çorbası,3 yk zeytinyağlı taze fasulye, 3 yk bulgur pilavı,salata,cacık
Ara : 3 top dondurma
Sahur : Çok tahıllı ekmekten kaşarlı yağsız tost,domates,salatalık,maydanoz,4 yeşil zeytin,1 bardak tek şekerli çay

Bildiğim kadarıyla sen spor yapmıyordun canım... Pilavı hayatından çıkarmalısın karbonhidrat çünkü. Pilavla dondurma yan yana gelmemeli ve 3 top bence çok fazla 1 top yeterli diyet menüsü gibi olması için :34:

Bildiğim kadarıyla sen spor yapmıyordun canım... Pilavı hayatından çıkarmalısın karbonhidrat çünkü. Pilavla dondurma yan yana gelmemeli ve 3 top bence çok fazla 1 top yeterli diyet menüsü gibi olması için :34:

Yapıyorum canım çok fazla olmasa da günde yarım saat falan :) Normalde pirinç yemiyorum ama bulgur diye yedim annem kızıyor sonra oruç tutuyorsun aç kalıyorsun diye. :) Dondurmaya da hayır diyemiyorum çok seviyorum ama dikkat edeceğim :16:

Yapıyorum canım çok fazla olmasa da günde yarım saat falan :) Normalde pirinç yemiyorum ama bulgur diye yedim annem kızıyor sonra oruç tutuyorsun aç kalıyorsun diye. :) Dondurmaya da hayır diyemiyorum çok seviyorum ama dikkat edeceğim :16:

Bir yerde okumuştum bulgur kilo vermeyi engelliyor diye :D kimilerine göre de zayıflatıyormuş. Bulgurdan bişey olmaz da dondurma sakat :D

Artik istedigim kiloya gelip alisveris yapmak istiyorum zayiflicam diye bisey alamiyorim ya :(

Bugun canim bisuru sey yemek istedi niyeyse mutsuzum spora bile kalkamiyorum suan.gittim iki catal tatli yedim ama azdi ve sutluydu :) halbuki kendime haftada 2 tatli koymustum. Ama bu sayilmaz degilmi :)))

Ben de sütlü kadayıf attım ağzıma valla bi parça spora abandım :D

Ben her zamanki sporumu yaptim valla catlicaktim bisiler yemeseydim :D iftardan sonra hep boyle oluyorum ya mutsuz yorgun gergin.. bi gucle spor yapiyorum dusumu aliyorum sonra kendime geliyorum enerji doluyorum

1de; bir seftali 5 findik
Sahurda degisik olsun diye yulaf kepegiyla yumurtayla omlet yapiyim diyorum ama yagsiz tavada nasi yapcam ya hep yakiyorum ben yagsiz tavada :59:

Back
X