- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
- 18
E iyi güzel de çalışanı var bebeklisi var. Hava sıcak camlar kapanmiyor malum. Ben çocukları 10 gibi uyutup 11 vb gibi yatiyorum sahura kadar ne uyuduysam o. En fazla 3 saat onda da çocuk seslerinden ve ufaklıktan uyana uyana. Sahurdan sonra zaten 1 saat belki ancak uyuyabiliyorum çocuğum erkenden ayakta çünkü. E gün içinde Leyla gibi dolasiyorum artık. Site de olsa nasıl gece vakti tek salıyorlar dışarı anlamıyorum. Biz akşam üzeri çıkıp bikac saat durup geliyoruz yetiyor. Bu çocuklar hep dışarda. Sürekli dışarı salmak da yanlış değil mi? Bilmiyorum ki ya çok terbiyesiz çocuklar var küfür dolu ağızları. Bu şekilde arkadaşlarla takılmasını istemiyorum. Çok üzülüyorum gordukceHala sokaklarda geceyarıların kadar çocuklar oynayabiliyor mu. Bence biraz otantik ben severim. keşke bizim etrafımızdaki çocuklar da sahura kadar sokakta oynasalar. Sanki ramazanın tadı böyle sahura kadar eğlenmekle daha güzel çıkıyor. Ne bileyim bir an kafamda canlandırdım sokakta oynayan çocuklar belki kahvehane kapısında içilen çaylar falan hoşuma gitti birden.