Öyle bir sokakta oturdum ve nefret ettim.
Sorumsuz bencil insanlardan.
Çok şükür Rabbim nasip etti de aldım evimi taşındım kurtuldum.
Inşallah sizde kuetulursunuz.
Tok acın halinden ne anlar.
Onlarda bizim halimizden anlamıyor.
Sabah 6 da kalkmak ne bilirler mi acaba?
Başlarında duran ev hanımı birileri yok mu çocukların, yakın komşuysanız sen de emanet etsen çocuğunu belli saate kadar oynasın sonra getirirsin eve.Yok canım ne guvenlıgı , bı sokak dusun sokagın sonunda 8 bına fılan hepımız aynı memleketlıyız gocmenız bız oradan tanısık komsular ama sokak yanı bıldıgın buarada cocuklarda en kucugu 5 yasında en buyugu 11 yasında 2 de yegenım var aralarında
Onlarında annelerı dısarda degıl , ıftara gıtmısler bır komsuya cocuklarıda dısarıda bırakmıslarYeğenlerim de sokakta demişsiniz dayısı/yengesi/teyzesi artık kimse sizin çocuğunuzu da onlara emanet etseniz?
Kızlar günaydın
Dün yaşadığımız muthiş kriz sonrası bugün oruç tutamadım ,
1 haftadır her akşam evde yatma vakti dışarıdan gelen cocuk seslerine karşın oğlumda cıkmak için aglıyor . Ama dün en beteri 1 saat boyunca agladı, o kadar aglayınca ortalama 1 saatte ıcını cektı uyumaya calısırken bır daha agladı oldumu saat 12 ! Bir önceki gün zaten yattım kalktım , sahurdu bilmem neydi 3.5 saat uyumuştum.
Dün erken uyurum sahuruda koşturmadan yaparım dedim ama nerdeee,
oğlandan sonra balkona çıkıp hususi baktım kendi yegenlerimde olmak üzere hala cocuklar sokaklarda bağrış çağrış, sizinde böyle mi?
Ben nasıl 10 :00 da cocugu tek basına sokaga göndereyim , calısmasam vallahi giderim alırımde bir paket cekirdek umurumda olmaz , sizinde cocuklar böyle mi? Dün akşam uyumam kaçı buldu bilmiyorum tam dalıcam dışarıdaki seslerden irkiliyorum , sahurada kalkamadım tabi ki cogunlukla uyanamıyorum evler cayır cayır yanıyor cok sıcak , cam acık olmadan uyumak mumkun değil.
Bu akşam söz verdim 11 de cıkıcaz dışarı 1 kadar dısarda oturucaz dedim ama çok sacma ya , o cocuklar eve gırınce banyo olmuyor mu? napıyolar sahura kadar oturup sonra da oglene kadar uyuyolarmı bılmıyorum ama cok öfkelendim.
İçimi dökmek istedim valla bizim sokaklar eve girmiyor bu akşam en azından 1 de evlerine kovalarım belki
Polisi cagirin benceKızlar günaydın
Dün yaşadığımız muthiş kriz sonrası bugün oruç tutamadım ,
1 haftadır her akşam evde yatma vakti dışarıdan gelen cocuk seslerine karşın oğlumda cıkmak için aglıyor . Ama dün en beteri 1 saat boyunca agladı, o kadar aglayınca ortalama 1 saatte ıcını cektı uyumaya calısırken bır daha agladı oldumu saat 12 ! Bir önceki gün zaten yattım kalktım , sahurdu bilmem neydi 3.5 saat uyumuştum.
Dün erken uyurum sahuruda koşturmadan yaparım dedim ama nerdeee,
oğlandan sonra balkona çıkıp hususi baktım kendi yegenlerimde olmak üzere hala cocuklar sokaklarda bağrış çağrış, sizinde böyle mi?
Ben nasıl 10 :00 da cocugu tek basına sokaga göndereyim , calısmasam vallahi giderim alırımde bir paket cekirdek umurumda olmaz , sizinde cocuklar böyle mi? Dün akşam uyumam kaçı buldu bilmiyorum tam dalıcam dışarıdaki seslerden irkiliyorum , sahurada kalkamadım tabi ki cogunlukla uyanamıyorum evler cayır cayır yanıyor cok sıcak , cam acık olmadan uyumak mumkun değil.
Bu akşam söz verdim 11 de cıkıcaz dışarı 1 kadar dısarda oturucaz dedim ama çok sacma ya , o cocuklar eve gırınce banyo olmuyor mu? napıyolar sahura kadar oturup sonra da oglene kadar uyuyolarmı bılmıyorum ama cok öfkelendim.
İçimi dökmek istedim valla bizim sokaklar eve girmiyor bu akşam en azından 1 de evlerine kovalarım belki
Sonra anneler yakınmaya başlıyor çocuğum çok agresif çocuğum iştahsız çocuğum kabız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?