- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Kesinlikle site olması büyük fayda benim ve çocuk için. Tabi ki kafa dengi uyum sağladığın arkadaşlarda olmalı. Sizin orda iftar geç oluyor. Ben 9 da mutfakta işimi hallediyorum:) sonra hooop dışarı:)Sızın oturdugunuz yer sıte bızım kı sıte bıtımı , ben resımlerı goruyorum senın guzel ama bızım oyle bı ortamımız yok evet dısarıda oturan kadınlarda var dogrusu ama yaşlı ınsanlar ben eve geldıgımde 1 saat uyuyorum sonra evı topluyorum yemek yıyoruz anca 10 'da kaldırıyorum bulasıkları valla her aksam dısarı cıkmam zor bıraz ama deneyecegım bundan sonra madem
Bızımde 10.30 dan öglen 1 kadar camı bakalım nasıl olacak bugun kayıt yaptırcagız pazartesı baslayacaklarBu haftaki vardiyam böyle.
haftaya da 7.5 3.5 olucam muhtemelen
inşallah hayırlı olsun
ister ister onların enerjileri hiç bitmiyor.
ama sabah 9 da kalkacak biraz zprlanabilir
Ben gürültüden muzdaribim.. Saat 18'de işten eve gidiyorum. İftara kadar uyuyayım diyorum. Çocukların gürültüsü.! Hele alt komşumun çocugu tam bahcede bagırarak oynuyor. Kadın bir çıkıp da cocugunu uyarmıyor. Bir gün çıkıp bagıracam ama o zaman da "Çocuk bu, siz de çocuk oldunuz, ne cazgır karı vs " diyecekler.. Ya sabır diyorum ramazan günü..
Mantıklıişte sizinki bir tane imiş bizimkiler o saatte 8-10 tane oluyor en büyüğü 7 yaşında olan ve çığlık çığlığa koşturan
kendi evlerimizin önünde oynatmaya çalışsak da gidiyor ses
dur sus da dinlemiyorlar maalesef
bu sefer bizim yırtınmalarımız da ekleniyor çığlıklara
pazarlık yapıp çığlık atmayın diyoruz yarım saat geçmeden yine başlıyorlar
yukarıda da yazdım komşular bağıracak diye bekliyorum zira verecek bir cevabım da yok
kusura bakmayın dan öte
sen çocuğa güzelce anlat hatta eve girmeden görüyorsan küçük bir gofret sakız işte herhangi bir şey ile uyuyacağım, sessiz olur musun de annesinin söylemesinden daha etkili olur
Sonra anneler yakınmaya başlıyor çocuğum çok agresif çocuğum iştahsız çocuğum kabızElbette cocuklar oynayacak, ancak saat 12-1'e kadar ne demek ya? Sirf tatil diye yada ramazan diye, cocuklarin ihtiyaclari degismiyor.
Cocuklarin düzen ve uykuya ihtiyaclari var. Hele 5 yasindaki minikler saat 8 dedinmi yataklarinda olmalilar. Hadi 9-10 yaslarininkini biraz kaymasina göz yumuyorsun, onlarda en son saat 10da uyumalari lazim.
Yoksa cocuklar ertesi gün ancak öglen uyanir ve bu uyuma hormanlarini ve hatta büyümelerini, ögrenmelerini etkiler.
Kızlar günaydın
Dün yaşadığımız muthiş kriz sonrası bugün oruç tutamadım ,
1 haftadır her akşam evde yatma vakti dışarıdan gelen cocuk seslerine karşın oğlumda cıkmak için aglıyor . Ama dün en beteri 1 saat boyunca agladı, o kadar aglayınca ortalama 1 saatte ıcını cektı uyumaya calısırken bır daha agladı oldumu saat 12 ! Bir önceki gün zaten yattım kalktım , sahurdu bilmem neydi 3.5 saat uyumuştum.
Dün erken uyurum sahuruda koşturmadan yaparım dedim ama nerdeee,
oğlandan sonra balkona çıkıp hususi baktım kendi yegenlerimde olmak üzere hala cocuklar sokaklarda bağrış çağrış, sizinde böyle mi?
Ben nasıl 10 :00 da cocugu tek basına sokaga göndereyim , calısmasam vallahi giderim alırımde bir paket cekirdek umurumda olmaz , sizinde cocuklar böyle mi? Dün akşam uyumam kaçı buldu bilmiyorum tam dalıcam dışarıdaki seslerden irkiliyorum , sahurada kalkamadım tabi ki cogunlukla uyanamıyorum evler cayır cayır yanıyor cok sıcak , cam acık olmadan uyumak mumkun değil.
Bu akşam söz verdim 11 de cıkıcaz dışarı 1 kadar dısarda oturucaz dedim ama çok sacma ya , o cocuklar eve gırınce banyo olmuyor mu? napıyolar sahura kadar oturup sonra da oglene kadar uyuyolarmı bılmıyorum ama cok öfkelendim.
İçimi dökmek istedim valla bizim sokaklar eve girmiyor bu akşam en azından 1 de evlerine kovalarım belki
Kızlar günaydın
Dün yaşadığımız muthiş kriz sonrası bugün oruç tutamadım ,
1 haftadır her akşam evde yatma vakti dışarıdan gelen cocuk seslerine karşın oğlumda cıkmak için aglıyor . Ama dün en beteri 1 saat boyunca agladı, o kadar aglayınca ortalama 1 saatte ıcını cektı uyumaya calısırken bır daha agladı oldumu saat 12 ! Bir önceki gün zaten yattım kalktım , sahurdu bilmem neydi 3.5 saat uyumuştum.
Dün erken uyurum sahuruda koşturmadan yaparım dedim ama nerdeee,
oğlandan sonra balkona çıkıp hususi baktım kendi yegenlerimde olmak üzere hala cocuklar sokaklarda bağrış çağrış, sizinde böyle mi?
Ben nasıl 10 :00 da cocugu tek basına sokaga göndereyim , calısmasam vallahi giderim alırımde bir paket cekirdek umurumda olmaz , sizinde cocuklar böyle mi? Dün akşam uyumam kaçı buldu bilmiyorum tam dalıcam dışarıdaki seslerden irkiliyorum , sahurada kalkamadım tabi ki cogunlukla uyanamıyorum evler cayır cayır yanıyor cok sıcak , cam acık olmadan uyumak mumkun değil.
Bu akşam söz verdim 11 de cıkıcaz dışarı 1 kadar dısarda oturucaz dedim ama çok sacma ya , o cocuklar eve gırınce banyo olmuyor mu? napıyolar sahura kadar oturup sonra da oglene kadar uyuyolarmı bılmıyorum ama cok öfkelendim.
İçimi dökmek istedim valla bizim sokaklar eve girmiyor bu akşam en azından 1 de evlerine kovalarım belki
Bizim orası da öyle, evimin önü orta halli bir cadde, herhangi bir güvenlik falan yok
Anneler sahura kadar kapının önünde lak lak yapıyor, çocuklarda oyun oynuyor
Ne salonda ne yatak odasında uyumanın imkanı yok
Kendileri öğlene kadar yatıyor, bizim gibi 6 da ayakta değiller
Saat 11 i buluyor yatmam, 2 de sahura kalkıyoruz, 3: 15 gibi tekrar yatıyorum, daldım dalıcam diyene kadar gecede ancak 3 saat uyuyabiliyorum ve şu mübarek günde diyorum ki Allah uykulara hasret bıraksın hepsini, sürüne sürüne çalışıyorum onlar lak lak yapacak diye, hoş bizim orada bütün yaz öyle geçiyor, çocuklara kızamıyorum aileleri sorumsuz.
Bende aynen oyleBizim orası da öyle, evimin önü orta halli bir cadde, herhangi bir güvenlik falan yok
Anneler sahura kadar kapının önünde lak lak yapıyor, çocuklarda oyun oynuyor
Ne salonda ne yatak odasında uyumanın imkanı yok
Kendileri öğlene kadar yatıyor, bizim gibi 6 da ayakta değiller
Saat 11 i buluyor yatmam, 2 de sahura kalkıyoruz, 3: 15 gibi tekrar yatıyorum, daldım dalıcam diyene kadar gecede ancak 3 saat uyuyabiliyorum ve şu mübarek günde diyorum ki Allah uykulara hasret bıraksın hepsini, sürüne sürüne çalışıyorum onlar lak lak yapacak diye, hoş bizim orada bütün yaz öyle geçiyor, çocuklara kızamıyorum aileleri sorumsuz.
nefret ediyorum sokaklarda akşama kadar oynayan çocukların peşinde sokakta takılan dedikodu yapan kadınlardan.İşleri güçleri gelen geçeni göz hapsine almak akşama kadar oturup evdeki insanları sesleriyle rahatsız etmek.Malesef bizim evin bahçesi bunlarla dolu
Bende aynen oyle
butun gun leyla gıbıyım
calıssam calısamıyorum gozlerım devrılıyor resmen
davulcu gecıyor cocuklar ıcerı gırıyor ben o saatte dısarı cıkcam benım kocam kızar ayol bırbırımıze gırerırz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?