- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
- 18
E iyi güzel de çalışanı var bebeklisi var. Hava sıcak camlar kapanmiyor malum. Ben çocukları 10 gibi uyutup 11 vb gibi yatiyorum sahura kadar ne uyuduysam o. En fazla 3 saat onda da çocuk seslerinden ve ufaklıktan uyana uyana. Sahurdan sonra zaten 1 saat belki ancak uyuyabiliyorum çocuğum erkenden ayakta çünkü. E gün içinde Leyla gibi dolasiyorum artık. Site de olsa nasıl gece vakti tek salıyorlar dışarı anlamıyorum. Biz akşam üzeri çıkıp bikac saat durup geliyoruz yetiyor. Bu çocuklar hep dışarda. Sürekli dışarı salmak da yanlış değil mi? Bilmiyorum ki ya çok terbiyesiz çocuklar var küfür dolu ağızları. Bu şekilde arkadaşlarla takılmasını istemiyorum. Çok üzülüyorum gordukceHala sokaklarda geceyarıların kadar çocuklar oynayabiliyor mu. Bence biraz otantik ben severim. keşke bizim etrafımızdaki çocuklar da sahura kadar sokakta oynasalar. Sanki ramazanın tadı böyle sahura kadar eğlenmekle daha güzel çıkıyor. Ne bileyim bir an kafamda canlandırdım sokakta oynayan çocuklar belki kahvehane kapısında içilen çaylar falan hoşuma gitti birden.
Açıkçası ben sokaklarda bağırıp, çağırıp küfreden çocukları canlandırmadım gözümde. sanırım bir film seti gibi düşündüm.tabii haklısınız çingene gibi de bağrış çağırış hoş değil. ama ben her zaman ses olsun canlılık olsun isterim. yalnız kalma korkusundanmıdır acaba. bide hiç yaşamadımya sokak falan özlem ve merak da var tabii. şimdi koca kadın oldum kar yağsa kara tutmak gelmiyor içimden.E iyi güzel de çalışanı var bebeklisi var. Hava sıcak camlar kapanmiyor malum. Ben çocukları 10 gibi uyutup 11 vb gibi yatiyorum sahura kadar ne uyuduysam o. En fazla 3 saat onda da çocuk seslerinden ve ufaklıktan uyana uyana. Sahurdan sonra zaten 1 saat belki ancak uyuyabiliyorum çocuğum erkenden ayakta çünkü. E gün içinde Leyla gibi dolasiyorum artık. Site de olsa nasıl gece vakti tek salıyorlar dışarı anlamıyorum. Biz akşam üzeri çıkıp bikac saat durup geliyoruz yetiyor. Bu çocuklar hep dışarda. Sürekli dışarı salmak da yanlış değil mi? Bilmiyorum ki ya çok terbiyesiz çocuklar var küfür dolu ağızları. Bu şekilde arkadaşlarla takılmasını istemiyorum. Çok üzülüyorum gordukce
Giriş katta oturuyorsunuz galıba ne guzelYok canım değil....bu sokağın en sevsiğim yani
herkes çocuğuna sahip çıkıp vakştlice eve toplar.yaz kış böyle.bizimkiler de oynuyor bina önünde tabi biZ hep balkonlarda.
ama enn geç 8 de eve toplarız.
çıkarmasan çok ağlıyor mecbur izin veriyoruz.ama salonumun hemen altında oynuyor kendinden büyük komşu kızları ile...
bu aradaCuteMom göçmeniz demişsin nerenin göçmeni sin
Giriş katta oturuyorsunuz galıba ne guzel
Bız yunanıstanlıyız canım sız peki?
Bulgaristanda var bızım cok on sokagımızda canımGiriş kat da denebilir 2.katta
altımda her yani açık daire var.yani arakat bizimkisi...
biz de Bulgaristan canım
bu arada oğullarımız aynı yaşta
Ama sen erken davranıp okula verdin.biz daha bu sene 1 e başlıycaz
Bulgaristanda var bızım cok on sokagımızda canım
E valla Allah kolaylık versın ben bu tempoda ona bırde test cozdurmeye nıyetlenıyorum ama henuz 1 haftada 2 gun yaptırabıldım
aksam mı calısıyorsun ?Canım bende dikkati güçlendirme seti aldıö ama daha pek bakamadık.
e şimdi birde camiye gidiyor.
dili pek dönmüyor ama olsun
Bu hafta bende 3.5 11?5 . Çalıştığım için ders falan kaldı
Hangi yayınevini aldınız. Ben de almayı dusunuyorum da. Bir de miniyup setleri var tavsiye ederim dikkat geliştirme için süper .Canım bende dikkati güçlendirme seti aldıö ama daha pek bakamadık.
e şimdi birde camiye gidiyor.
dili pek dönmüyor ama olsun
Bu hafta bende 3.5 11?5 . Çalıştığım için ders falan kaldı
aksam mı calısıyorsun ?
Bızımkıde bugun camıye kayıt olacak bakalım bu tempoda hala dısarı cıkmak ısteyecekmı
Hayırlı olsun ınsallah
Bulgaristanda var bızım cok on sokagımızda canım
E valla Allah kolaylık versın ben bu tempoda ona bırde test cozdurmeye nıyetlenıyorum ama henuz 1 haftada 2 gun yaptırabıldım
Hangi yayınevini aldınız. Ben de almayı dusunuyorum da. Bir de miniyup setleri var tavsiye ederim dikkat geliştirme için süper .
Tamam benim baktıklarım öğretmen de tavsiye etti. Ben de alacağım inşallah. Seviyor benim ki de böyle şeyleri.Aaa bakalım ona da.
adeda yayıncılık
Doç.dr.Osman abalı
turuncu dışı
3 lü set
nette daha uygun
kitapçılarda bariz farkla pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?