Hayırlı Ramazanlar İsabel'cim"Bereketin, huzurun ve paylaşmanın ayı geldi.Bu mübarek ayda gönüllerimiz sevgiyle dolsun, sofralarımız bereketlensin, dualarımız kabul olsun. Sevdiklerimizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir Ramazan geçirmek nasip olsun inşallah Hayırlı Ramazanlar herkese!"
Yeni ramazan topigi hayırlı olsun umarım çok güzel bir ramazan geçiririz.
Rabbim tuttuğumuz oruçları ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah
Hayırlı RamazanlarAy mis gibi ramazan pidesi koktu burnumaiftar sahur telaşı güzellikleri teravih sonrası gelen huzur bu ramazanda Allah yüreğimizde hayatımızda çiçekler açtırsın dualarımız kabul olsun elhamdülillah bu ramazan ayına da kavuştuk kızlar ⚘️⚘️
Hayırlı RamazanlarBizi bir Ramazan'a daha kavuşturan Rabbim 'e şükürler olsun
Herkese hayırlı, huzurlu, bereketli Ramazanlar
Hayırlı RamazanlarBu konuyu bekliyordum dört gözle takipteyim
Ablacıııım seni görünce aklıma sadece muhallebili güllaç geliyor bu normal miYaşasın!!!
Geliyor gönlümün efendisi!
Ramazan’ı çok çok seviyorum.
Allahım cumamızı,arifemizi,Ramazanımızı mübarek etsin,ibadetlerimizi kolaylıkla yapmayı nasip etsin,hayırlısıyla kabul etsin inşallah…
Çok normal canım benim!Ablacıııım seni görünce aklıma sadece muhallebili güllaç geliyor bu normal mi
Dört gözle bekliyorum pideli, güllaçlı mesajlarını. Bereketli bir ay olsun inşallahÇok normal canım benim!
Hemen yapacağım Allahım nasip ederse inşallah.
Amin inşallah canım hepimize bereket getirsin inşallah.Dört gözle bekliyorum pideli, güllaçlı mesajlarını. Bereketli bir ay olsun inşallah
Hayırlı RamazanlarBenim için adeta bir ramazan klasiği olan konu açılmış yine
Herkese hayırlı ramazanlar
Sağlıkla huzurla bereketle barışla mutlulukla geçsin, bayrama kavuşmak nasip olsun
AminYaşasın!!!
Geliyor gönlümün efendisi!
Ramazan’ı çok çok seviyorum.
Allahım cumamızı,arifemizi,Ramazanımızı mübarek etsin,ibadetlerimizi kolaylıkla yapmayı nasip etsin,hayırlısıyla kabul etsin inşallah…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?