Teşekkürler canımEllerinize sağlık çok güzel bir sofra ve menü
Öneriler için de ayrıca teşekkürler evet zeytinyağlı daha çok yakışacak bu menüye, zeytinyağlı bamya ile değiştirdim hatta
Hayırlı sahurlar herkese
Canım çok teşekkürlernevrestecim seni uzaktan takip edenlerdenim. Maşallah demek istiyorum. Mutfaktan hoşlanıyorum. Bugün iftar soframın resmini çekeyim dedim ama saldırdık her şeye. Yarına artık eklemeyi düşünüyorum. Herkese hayırlı ramazanlar...
Teşekkürler canımTeşekür ederim tatlım
Afiyet olsun mühteşem gözüküyor
Menünüz gayet güzel Allah kolaylık versinGünaydın hanımlar,
Yarın misafirim gelecek kısmetse 12 kişilik akraba grubu
Süzme mercimek çorbası
Kuşbaşı etli bezelye
Pirinç pilavı,
Tavuk ızgara
Yeşil salata
Kabak Taratör
Karpuz
Sütlü irmik tatlısı yanında dondurma ile,
Menümü bu şekilde belirledim. Arkadaşlara fikir olsun.
Canım ellerine sağlıkbugün yine misafirlerim var dünkü misafirler teravihe gideceklerinden erken kalktılar onlar gittikten sonra zeytinyağlı sarma sarıp pişirdim. bugünkü menüm kremalı mantar çorbası, rulo köfte, patates salatası, cacık, marul salatası, zeytinyağı yaprak sarma tatlı olarak da dünden biraz revani kaldı dolaba koymuştum acaba bugün çıkarsam ayıp mı olur :S tadı güzel hala gerçi :S valla başka tatlı yapacak mecalim yok boynum tutulmuş gece :S rolu köfteyi az önce yapıp buzluğa koydum çorba ve salataları bile nasıl yapacağımı düşünüyorum kolum kalkmıyor boynum dönmüyor valla :S
Canım ellerine sağlıkAllah kolaylık versin Canım bence tatlıda sorun olmaz şekerlenme problemi olmadıysa neden ayıp olsun Dolaptada bir şey olmuyor zaten
teşekkür ederim canım senin de ellerine kollarına sağlık. tadına baktım canım tadı güzel ama tabii bugün yapılmadığı belli napiim valla tatlı da yapamam bu kol ve boyunla :S
Eki Görüntüle 753467 Hayırlı gecelerNacizane balkonda yaptığımız iftar soframız Mercimek çorbası-Lahmacun-Közlenmiş Patlıcan-Ayran-Maydanozve Nane
Teşekkürler canımnevreste süper ellerine sağlık :)
İyi akşamlar herkese
Cumartesi akşamı gelecek misafirlerime oluşturduğum menüyü yazayım ekleme çıkartma fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Çorba ?? Ne çorbası henüz netleştiremedim...
Etli taze fasulye
İnegöl köfte
fırında elma dilim patates ya da Libyana'nın sucuklu patates ' inden
Domates biberli bulgur pilavı
Kol böreği
Salata
Cacık
Vişne kompostosu
İftariyelikler
Çay ile browni
Nasıl sizce ?? Önerileriniz ??
Hayırlı iftarlarbugünki iftar menümüz:
mercimek çorbası
tavuklu patates
mantı
sahura,sigara böreği ve çay
Herkese Hayırlı ramazanlar ben çalıştığım için bizim evde yemekleri annem yapar
Bu akşam ki iftar menümüz şöyle;
Mercimek çorbası,
Zeytinyağlı yaprak sarma,
Ispanaklı ve etli içli köfte,
Peynirli börek,
Soframızın olmazsa olmazı su ve ayran
Dondurma
Biran önce akşam olsa da eve gitsek
Herkese hayırlı iftarlar....
merhabalar hanımlarnasılsınız bakalım .benimde bugun iftar soframda: tavuk şinitsel,domatesli pirinç pilavı,salata ve yogurt,elma kompostosu var ve iftarlıklar....
ayyy kızlar bizim evde bikac cesit yemek yenemiyo iki kişi oldugumuzdan, sizler masaallah kac cesit yapıyosunuz ya
Hayırlı iftarlarBen elimden geldiğince az yapmaya çalışıyorum Kalanları ertesi gün öğlen yemeğinde çocuklar yiyorlar iyi oluyor Akşam ezan saatine kadar çok vakit oluyor
Sağol canımhayırlı iftarlar nevrestecim...meleklerin için cok iyi oluyodur biz iki kişiyiz oyuzden bende arttırmamaya yada israf etmemeye calısıyorum. günler uzun olunca miniklerin acıkıyodur tabi cok iyi yapıyosun canım
Evet canım misafir olunca çeşit yapmak en iyisi oluyor.ben de normalde öyle çok çeşit yapmıyorum ama bu sene misafirler ardı ardına bastırdılar bastıracaklar da Allah eksikliklerini göstermesin tabii. ondan birkaç çeşit yapıyorum kalabalık olunca doyurucu olsun diye. yoksa fazlasını ben israf olarak görüyorum.
yarın da yine misafir var aralarında bebekleri görmeye gelecek olanlar da var bebeklerim neredeyse yaşlarına gelecek nerdeyse
daha yeni bebek görme yapıyoruz :)
yarın yöresel takılayım diyorum ama misafirlerime yöresel olduğunu söylemicem sonra '' madem yöresel hani kaburga dolması nerde ?'' diye sorarlarsa morarmayım diyehayatım boyunca yapamadığım ve yapamayacağımdan emin olduğum memleketimin yemeği kaburga dolması o boyumu aşıyor işte bir de yapıp elime yüzüme bulaştırıp rezil olmak istemiyorum :)
nevreste sırın yemeğini biliyosundur yarın ondan yapcam memleketten yufkalarım geldi, harput köftesi yapcam çorba da senin yoğurtlu tavuklu çorbanı yapcam gerisini düşünmedim daha belki zeytinyağlı fasulye yaparım bugün sarmalar biterse
Evet canım misafir olunca çeşit yapmak en iyisi oluyor.Evet canım biliyorum ikiside çok güzel oluyor Harput köfteside harika oluyor Bizde onu sadece et ve bulgurla yaparlar ama ben sizin usulü daha çok seviyorum ve onu yapıyorum
Allah misafirin eksikliğini vermesinBenim iftara çağıracak şimdilik kimsem yok Bir arkadaşım var eşi şehir dışında çalışıyor arada geliyor denk getirebilsem onu belki çağırabilirim Diğer arkadaşlarda genelde memleketlerine gidiyorlar tatilde
Sen de farklı bir şehirdesinaynen canım aslında bizim de burada hiç kimsemiz yok gelenler genellikle eşimin iş çevresi ve arkadaşları oluyor. yoksa akraba vs. hiç kimsemiz yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?