Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız

Günaydın hanımlar,

Yarın misafirim gelecek kısmetse 12 kişilik akraba grubu

Süzme mercimek çorbası
Kuşbaşı etli bezelye
Pirinç pilavı,
Tavuk ızgara
Yeşil salata
Kabak Taratör
Karpuz
Sütlü irmik tatlısı yanında dondurma ile,

Menümü bu şekilde belirledim. Arkadaşlara fikir olsun.

Son düzenleme:
Teşekkürler canımMenünüzü tamamlamanıza sevindim
Canım çok teşekkürlerAllah kolaylık versin Bekliyoruz

Teşekür ederim tatlım

Afiyet olsun mühteşem gözüküyor
Teşekkürler canım
Menünüz gayet güzel Allah kolaylık versin

bugün yine misafirlerim var dünkü misafirler teravihe gideceklerinden erken kalktılar onlar gittikten sonra zeytinyağlı sarma sarıp pişirdim. bugünkü menüm kremalı mantar çorbası, rulo köfte, patates salatası, cacık, marul salatası, zeytinyağı yaprak sarma tatlı olarak da dünden biraz revani kaldı dolaba koymuştum acaba bugün çıkarsam ayıp mı olur :S tadı güzel hala gerçi :S valla başka tatlı yapacak mecalim yok boynum tutulmuş gece :S rolu köfteyi az önce yapıp buzluğa koydum çorba ve salataları bile nasıl yapacağımı düşünüyorum kolum kalkmıyor boynum dönmüyor valla :S

Canım ellerine sağlıkAllah kolaylık versinCanım bence tatlıda sorun olmaz şekerlenme problemi olmadıysa neden ayıp olsunDolaptada bir şey olmuyor zaten

Canım ellerine sağlıkAllah kolaylık versinCanım bence tatlıda sorun olmaz şekerlenme problemi olmadıysa neden ayıp olsunDolaptada bir şey olmuyor zaten

teşekkür ederim canım senin de ellerine kollarına sağlık. tadına baktım canım tadı güzel ama tabii bugün yapılmadığı belli napiim valla tatlı da yapamam bu kol ve boyunla :S

teşekkür ederim canım senin de ellerine kollarına sağlık. tadına baktım canım tadı güzel ama tabii bugün yapılmadığı belli napiim valla tatlı da yapamam bu kol ve boyunla :S

Güzeldir canım merak etmeÇokta yorma kendiniMaşaallah döktürüyorsun zaten

canım bence otlu yoğurt çorbası yapabilirsin..

bugünki iftar menümüz:

mercimek çorbası

tavuklu patates

mantı

sahura,sigara böreği ve çay

Herkese Hayırlı ramazanlar ben çalıştığım için bizim evde yemekleri annem yapar
Bu akşam ki iftar menümüz şöyle;
Mercimek çorbası,
Zeytinyağlı yaprak sarma,
Ispanaklı ve etli içli köfte,
Peynirli börek,
Soframızın olmazsa olmazı su ve ayran
Dondurma

Biran önce akşam olsa da eve gitsek

Herkese hayırlı iftarlar....

bugünki iftar menümüz:

mercimek çorbası

tavuklu patates

mantı

sahura,sigara böreği ve çay
Hayırlı iftarlar

Hayırlı iftarlarNerelisiniz merak ettimIspanaklı içli köfteden

merhabalar hanımlar nasılsınız bakalım.benimde bugun iftar soframda: tavuk şinitsel,domatesli pirinç pilavı,salata ve yogurt,elma kompostosu var ve iftarlıklar....

ayyy kızlar bizim evde bikac cesit yemek yenemiyo iki kişi oldugumuzdan, sizler masaallah kac cesit yapıyosunuz ya

Hayırlı iftarlarBen elimden geldiğince az yapmaya çalışıyorumKalanları ertesi gün öğlen yemeğinde çocuklar yiyorlar iyi oluyorAkşam ezan saatine kadar çok vakit oluyor

Hayırlı iftarlarBen elimden geldiğince az yapmaya çalışıyorumKalanları ertesi gün öğlen yemeğinde çocuklar yiyorlar iyi oluyorAkşam ezan saatine kadar çok vakit oluyor

hayırlı iftarlar nevrestecim...meleklerin için cok iyi oluyodur biz iki kişiyiz oyuzden bende arttırmamaya yada israf etmemeye calısıyorum. günler uzun olunca miniklerin acıkıyodur tabi cok iyi yapıyosun canım

hayırlı iftarlar nevrestecim...meleklerin için cok iyi oluyodur biz iki kişiyiz oyuzden bende arttırmamaya yada israf etmemeye calısıyorum. günler uzun olunca miniklerin acıkıyodur tabi cok iyi yapıyosun canım
Sağol canımEvet en iyisi abartmamak az az yapıp ertesi gün veya gün aşırı farklı yemek yapmak en iyisiBu yıl sahiden çok uzun günlerAllah yardımcımız olsun

ben de normalde öyle çok çeşit yapmıyorum ama bu sene misafirler ardı ardına bastırdılar bastıracaklar da Allah eksikliklerini göstermesin tabii. ondan birkaç çeşit yapıyorum kalabalık olunca doyurucu olsun diye. yoksa fazlasını ben israf olarak görüyorum.

yarın da yine misafir var aralarında bebekleri görmeye gelecek olanlar da var bebeklerim neredeyse yaşlarına gelecek nerdeyse
daha yeni bebek görme yapıyoruz :)

yarın yöresel takılayım diyorum ama misafirlerime yöresel olduğunu söylemicem sonra '' madem yöresel hani kaburga dolması nerde ?'' diye sorarlarsa morarmayım diye hayatım boyunca yapamadığım ve yapamayacağımdan emin olduğum memleketimin yemeği kaburga dolması o boyumu aşıyor işte bir de yapıp elime yüzüme bulaştırıp rezil olmak istemiyorum :)

nevreste sırın yemeğini biliyosundur yarın ondan yapcam memleketten yufkalarım geldi, harput köftesi yapcam çorba da senin yoğurtlu tavuklu çorbanı yapcam gerisini düşünmedim daha belki zeytinyağlı fasulye yaparım bugün sarmalar biterse

Evet canım misafir olunca çeşit yapmak en iyisi oluyor. Evet canım biliyorum ikiside çok güzel oluyorHarput köfteside harika oluyor Bizde onu sadece et ve bulgurla yaparlar ama ben sizin usulü daha çok seviyorum ve onu yapıyorum
Allah misafirin eksikliğini vermesinBenim iftara çağıracak şimdilik kimsem yok Bir arkadaşım var eşi şehir dışında çalışıyor arada geliyor denk getirebilsem onu belki çağırabilirimDiğer arkadaşlarda genelde memleketlerine gidiyorlar tatilde

aynen canım aslında bizim de burada hiç kimsemiz yok gelenler genellikle eşimin iş çevresi ve arkadaşları oluyor. yoksa akraba vs. hiç kimsemiz yok burda

Son düzenleme:
aynen canım aslında bizim de burada hiç kimsemiz yok gelenler genellikle eşimin iş çevresi ve arkadaşları oluyor. yoksa akraba vs. hiç kimsemiz yok burda
Sen de farklı bir şehirdesin İkizlerinde varAllah kolaylık versin onları yalnız büyütmek bayağı zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…