Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız

hanımlar maşallah yine döktürmüşsünüzz..
ellerinize sağlık
benim bugünki menüm;
*fırında tavuk
*beşamel soslu sebzeli makarna
*salata
*yoğurt
*içecekler tabii ki
*tatlı olarakta dondurma yı uygun gördüm :))
bizde fazla yiyemıyoruz 2 çeşit tam geliyor :))

herkese hayırlı iftarlar..

Hayırlı iftarlar

Semiz otlu yoğurtlu köftem
Sepzeli bulgur pilavi ve salata
Herkese hayırlı iftarlar

İyi akşamlar herkese
Cumartesi akşamı gelecek misafirlerime oluşturduğum menüyü yazayım ekleme çıkartma fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Çorba ?? Ne çorbası henüz netleştiremedim...
Etli taze fasulye
İnegöl köfte
fırında elma dilim patates ya da Libyana'nın sucuklu patates ' inden
Domates biberli bulgur pilavı
Kol böreği
Salata
Cacık
Vişne kompostosu
İftariyelikler
Çay ile browni

Nasıl sizce ?? Önerileriniz ??

İyi akşamlarMenünüz çok güzelÇorbayı yoğurtlu bir çorba tercih edebilirsinizFasulyeyi etli değilde zeytinyağlı yapsanızTabi siz daha iyi bilirsiniz

Nevrestecim Allahtan tadi güzel oldu tuzu filan tam kivamindaydi esimde gayet iyi oldu dedi ama görüntüsü iste lapa gibiydi. Aynen canim bidaha ki sefer tam ayarinda yaparim insaAllah. Esim sahurda da yemek yiyor ya 2 gün tam yetsin diye biraz fazla yapayim dedim elime bulastirdim : / Ama patatesli yemegim de gayet iyi oldu. Biraz daha güvenim yerine geldi ilk gün ki fiyaskodan sonra : ))

Ellerine sağlık canımMerak etme sen yeterki yılma yemek yapmak cesaret işidir pes etmeden sürekli deneyeceksin sonra sen kendine bile şaşıracaksın nasıl yapıyorum diye

Ellerine sağlık canımMerak etme sen yeterki yılma yemek yapmak cesaret işidir pes etmeden sürekli deneyeceksin sonra sen kendine bile şaşıracaksın nasıl yapıyorum diye

Ilk evlendigimde cesaretliydim hatta merakli birinden bisey duyuyordum yapmaya calisiyordum. Ama ilk denemede tam olmuyordu bende ee bunu niye olmadi diye hemen pes ediyordum Birazda istek meselesi sanirim mutfakta insan kendini huzurlu hiss etmesi gerekiyor.. InsaAllah yeni evim daha dogrusu kendi evimiz olursa mutfagimdan cikmiycam : ))

Hayırlı gecelerNacizane balkonda yaptığımız iftar soframızMercimek çorbası-Lahmacun-Közlenmiş Patlıcan-Ayran-Maydanozve Nane

İnşaallah canımAma cesaretin hiç bitmesin

ben böyle durumlarda bulguru hemen soğuk ayran çorbasına döndürüveriyorum tadından yenmiyor

Eki Görüntüle 753467 Hayırlı gecelerNacizane balkonda yaptığımız iftar soframızMercimek çorbası-Lahmacun-Közlenmiş Patlıcan-Ayran-Maydanozve Nane

Ellerinize sağlık çok güzel bir sofra ve menü
Öneriler için de ayrıca teşekkürler evet zeytinyağlı daha çok yakışacak bu menüye, zeytinyağlı bamya ile değiştirdim hatta
Hayırlı sahurlar herkese

nevrestecim seni uzaktan takip edenlerdenim. Maşallah demek istiyorum. Mutfaktan hoşlanıyorum. Bugün iftar soframın resmini çekeyim dedim ama saldırdık her şeye. Yarına artık eklemeyi düşünüyorum. Herkese hayırlı ramazanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…