hanımlar maşallah yine döktürmüşsünüzz..
ellerinize sağlık
benim bugünki menüm;
*fırında tavuk
*beşamel soslu sebzeli makarna
*salata
*yoğurt
*içecekler tabii ki
*tatlı olarakta dondurma yı uygun gördüm :))
bizde fazla yiyemıyoruz 2 çeşit tam geliyor :))
herkese hayırlı iftarlar..
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 753367 Eki Görüntüle 753369
Eki Görüntüle 753370
Semiz otlu yoğurtlu köftem
Sepzeli bulgur pilavi ve salata
Herkese hayırlı iftarlar
İyi akşamlar herkese
Cumartesi akşamı gelecek misafirlerime oluşturduğum menüyü yazayım ekleme çıkartma fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Çorba ?? Ne çorbası henüz netleştiremedim...
Etli taze fasulye
İnegöl köfte
fırında elma dilim patates ya da Libyana'nın sucuklu patates ' inden
Domates biberli bulgur pilavı
Kol böreği
Salata
Cacık
Vişne kompostosu
İftariyelikler
Çay ile browni
Nasıl sizce ?? Önerileriniz ??
Canım ben 1 bardağa 2 su bardak dedim:26:1.5 bardak için 3 su bardağı koyacaktınAma bence güzel olmuştur bulgurda çokta sorun olmuyor Ama pirinç olsaydı problem olabilirdi Olsun bak denemiş oldun bir dahaki sefere tam ölçüyü tutturursun:13:Ellerine sağlık canım Yok canım onlarda farklı kiraza limon eklemiyoruz Armut içinde ekşimsi olsun dersen 6-7 armut için çeyrek limon ekleyebilirsin
Nevrestecim Allahtan tadi güzel oldu tuzu filan tam kivamindaydi esimde gayet iyi oldu dedi ama görüntüsü iste lapa gibiydi. Aynen canim bidaha ki sefer tam ayarinda yaparim insaAllah. Esim sahurda da yemek yiyor ya 2 gün tam yetsin diye biraz fazla yapayim dedim elime bulastirdim : / Ama patatesli yemegim de gayet iyi oldu. Biraz daha güvenim yerine geldi ilk gün ki fiyaskodan sonra : ))
Ellerine sağlık canımMerak etme sen yeterki yılma yemek yapmak cesaret işidir pes etmeden sürekli deneyeceksin sonra sen kendine bile şaşıracaksın nasıl yapıyorum diye
Ilk evlendigimde cesaretliydim hatta merakli birinden bisey duyuyordum yapmaya calisiyordum. Ama ilk denemede tam olmuyordu bende ee bunu niye olmadi diye hemen pes ediyordumBirazda istek meselesi sanirim mutfakta insan kendini huzurlu hiss etmesi gerekiyor.. InsaAllah yeni evim daha dogrusu kendi evimiz olursa mutfagimdan cikmiycam : ))
Eki Görüntüle 753467 Hayırlı gecelerNacizane balkonda yaptığımız iftar soframız Mercimek çorbası-Lahmacun-Közlenmiş Patlıcan-Ayran-Maydanozve Nane
Eki Görüntüle 753467 Hayırlı gecelerNacizane balkonda yaptığımız iftar soframız Mercimek çorbası-Lahmacun-Közlenmiş Patlıcan-Ayran-Maydanozve Nane
Ellerine sağlık canımBalkonda serin serin ne güzel olmuştur iftar
: (
Nevreste canim benim pilavim olmadi yaa.. 1.5 bardak bulgur kullandim 4 bardak su koydum cok ceker diye : ( keske once az koyup sonra ilave etseydim.. Lapa gibi oldu yanim.. Bir de suyunu ben sicak doktum.. Tadi nasil bilmiyorum suan insaAllah tuzunu tutturmusumdur : /
Teşekür ederim tatlımEllerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?