Evet canım ondanyogurtlu tarhana çorbasındaki tarhana
hani şu kıtır kıtır olan yogurt ve yarmayla pişip serilen tarhanadan mı
öyleyse çok severım ama tarhanam yok :)
Hayırlı iftarlarTaze yeşil fasülye pirinç pilav semiz otu cacık salata yeşil merçimek salatası
Hayırlı bereketli iftarlar
Evet canım ondanBen de çok severim Yok mu bulunduğun şehirde :26:
Canım mutlaka vardır diye düşünüyorum onlarda biliyorlar bu çorbayı çünkü:44:bilmiyorum adanada var mı :=)
ama maraşta varsa buradada vardır diye düşünüyorum..
sizinle yemeklerimiz benziyor
yani annemin yaptıkları filan bu tarhanayı ankarada bilmezler
ben ankralıyım ama annem maraşlı o yüzden biliyorum..genelde benziyor gibi sizin memlekete..
afiyet olsun elinize sağlık
bu tarhanayı islatıp cevizle yemesinede bayılırım
annemde birseyle kavuruyordu :) ama bilemedım simdi
çerkezlik var mı sizde?
Canım merhabaMerhaba kızlar,
Dolmalık biberi buzluğa koyan var mı hiç aranızda?Nasıl konur bilen var mı:44:,çiğ, pişmiş:44:Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Canım merhaba
Dolmalık biberleri yıkayıp ,içlerini temizleyeceksin sonra kurutup, poşetlere koyacaksınher poşet tek kullanımlık olmalı Daha sonra buzluktan çıkartınca buzu çözülmeden hemen doldurup pişmesi için ocağa koymalısın Kolay gelsin
Ellerinize sağlıkMerhaba herkese. Bu akşam iftarda misafirimiz vardı. Menüm şöyleydi
Mercimek çorbası,
Biber dolması,
İslim kebabı,
Tavuklu pilav,
Zeytinyağlı taze fasülye,
Patatesli börek,
Mevsim salata,
Yoğurtlu patlıcan salatası,
Islak kek. Fotoğraflayıp yarışmaya katılmayı düşündüm ama o hengamede fotoğraflamak çok güç oldu yapamadım:44:
Canım çok teşekkürlerCanım topik hayırlı olsun.Harika bir muhabbet ortamı oluşmuş ne güzel.
Benimde bu akşamki menüm
*Mercimek Çorbası
*Lahmacun
*Salata
*Meyan kökü şurubu
*Kiraz Şerbeti
*Şerbeti kaynatılmayan İrmik tatlısı
*Sütlaç
Misafir ağırlayacağım Sütlaç canım arkadaşımdan
Ertesi günkü menüyüde yazayım ölmez sağ kalırsak çünkü şehir dışına çıkacağım.
*Kuru Fasulye
*Pilav
*Cacık
*Meyve
Allaha emanetsiniz.
Nevoşum İskenderun yolcusuyum acaba Antebe mi gelsem kız :)
Canım çok teşekkürler
Ellerine sağlık canım
Gel canım beklerimSen de Allah'a emanet ol canım
İnşaallah canım belki nasip olurŞu KK da dünya gözü ile görmeyi istediğim hatunlardansın canım.
Sonra Rabiş,Elossa,Cincikk,Minnak,Mirket(ama U olmuş)Jack frost,Sevdenur,Cudana,Eylül Başak (ama oda U)
aklıma gelenler.Ha Rüzgagülünü unutmayım.Kazen ayrı meseleBirgün KK toplantısı yaparsak onuda çağıralım.Bu kadar kadını idare eden bir erkeği herkes merak ediyordur
Evet canım aynen öyle oluyor.Olmazmı canım ya bende geçmiş zamanda oynadığım bir oyundan tanıdığım 1 erkek(eşi ile) 3 bayan arkadaşımı Adana da ağırladım.Gerçekten çok güzel birşey.Seviyeli dostluklar olduktan sonra şu net denen alem bile insana can gibi dostlar kazandırıyor.
Şimdide ürün satışını yaptığım firmadan üyem olan İstanbullu bir arkadaşımla dünya gözü ile buluşmayı planlıyoruz.Lokum gibi hatun varya Nevoşum.Çok içten çok samimi.
hayırlı ramazanlar herkezebenim menüde bu gün kuru fasulye pilav ne mercimek çorba var ama dün yendi bugünde ek olarak bişey daha yapayım dedim tavuk mu yapsam yada sizin bir öneriniz varmı:26::26:eşim değişik şeyler sever ama yemekte babamda olacak bi kaç gün misafirim o yüzden ne yapacağımı bilemedim
​Fırında patatesli tavuk ve semizotu salatası yapabilirsin ek olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?