Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız

bende ilk onu düşündüm ama hep yaptığm bişey olduğu için bu gün farklı bişeyler yapmak istiyorum:13:evet semiz otu var onu yapayım akşama..sağol fikirlerin için

Karnıyarık,islim kebabı,ciger kavurma yada tavuk yapacaksan tavuk ve patates kızartması eşliginde yapabilirsin.

Bu mesaji okuyan herkesten dua istiyorum Allah rizasi icin : (

Babam carsamba günü insaattan düstü.
Diz kapagini ve topgunu kirdi.
Diz kapagi payagi bir parcalanmis.
Ameliyat olmasi gerekiyor.
Bugün olacakti ama pazartesiye ertelediler.
Suan bacagi komple alcida.
Lütfen babamin sifaasi icin dua edin.
Allah razi olsun sizden.

Yemekerlim kiymali biber dolmasi, soslu makarna, corba...
Her ne kadar yemek icin istah omlasada yaptik iste..

Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah.

Ellerine sağlık canım
Hayırlı iftarlar
Canım çok geçmiş olsunRabbim acil şifalar versin inşaallah:26:

merhabalar
bugünkü menüm
köfte
patates kızartması
erişte pilavı
şehriye çorbası
salata
ayran

Dünde yemek kalmadı çok mutluyum birazcıcık pilav var onun yanına fırında sebzeli et köftesi yapmayı düşünüyorum yanına daha karar veremedim :44:

Çok geşmiş olsun Rabbimin şifa melleklerini yanıda olur tez vakkitte iyleşir inşaallah canım

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin canım.

Son düzenleme:
selamlar hanımlar ....nasılsınız bakalım

bugun kü menüm: mercimek corbası,, sarımsaklı yogurtlu mantı makarna,,, salata ve güllac.....

cok şükür

hayırlı iftarlar herkese

çççooooookkkkk gecmiş olsun canım....allah şifa versin inş....üzmemeye calış kendini

İftarda yoğurtlu tarhana çorbası(dünden)
Yalancı mantı
Revani
Bugün iftarda yalnızımHerkese hayırlı iftarlar

Son düzenleme:
selam hanımlar,sahura katmer yapayım sıcak sıcak yeriz,kahvaltılıklarla süper olur bide cay oh mis

Canım eşim çalışıyor bu gece yokÇocuklarda akşamüstü yemek yiyince bana eşlik edemiyorlarZaten yeselerde çok az yiyorlar2 günde bir yalnız oluyorum canım

ayyyy yerim onları ben ya annesi...cok merak ettim meleklerinin isimleri ne?(özele girmediysem tabi )olsun canım ya bizler varız burda gönüllerimiz bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…