- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Çok sağol canımCanım kusura bakma burda isimlerden bahsetmiyorum
Yok canım olur mu öyle şeyyok canım önemli deil,boş bulunup sordum asıl sen kusura bakma
Teşekkürler canımMaşaallah sen de güzel yemekler yapıyorsun
Yok canım olur mu öyle şey
Hayırlı sahurlariyi aksamlar canım ben kacayım.....hayırlı sahurlar
Ellerinize sağlıkGünaydınlar.
Dün gece sahurda sizin krep bizim cılta dediğimiz bu lezzetli şey vardı.Krepten farkı kızgın yağa kaşıkla dökülüp pişiriliyor.Yağlı gibi görünse de kıtır kıtırdı.Şimdiki unların içine kepek karıştırıyorlar fazla yağ çekmiyor:)
Ellerine sağlık canımHay hay efendim
Yeşil fasülyeli bulğur pilavı
Ezo gelin çorba ( dünden )
Salata ayran
Herkese hayırlı iftarlar
Teşekkür ederimtopiğiniz hayırlı olsun
herkese bereketli sofralar olsun
Süper olmuş canım nefis lezzetler bol çeşit daha ne olsun emegine sağlık misafirlerin çok şanslı çok güzel geçer akşamınızda inşallah hepsini çok begendim ama özellikle bayıldıgım şekerparemi istesemYarın iftara misafirim var
Çorba
Yoğurtlu,dövmeli aşotu çorbası
Ara sıcaklar
Mantı
Yaprak sarma
Patlıcan dolması
Hazır yufka ile peynirli tepsi böreği
Ana yemek
Patlıcan tava veya islim kebabı
Tavuklu pirinç pilavı
Salata
Ayran
Tatlı
Şekerpare
Şimdilik bunlar kesin yapacaklarım ekleme olabilirde olmayabilirdeMantı ve sarmayı hallettim diğerleri yarın inşaallah
Rabbim utandırmasın inşaallah
Menüm nasıl olmuş:26:
Hayırlı sahurlar
Canım inşallah hayırlı güzel haberler alırsın ameliyata gerek kalmadan sağlıgına kavuşur inşallah Rabbim yardımcınız olsun.Selam mutfak arkadaslarim.
Oneclikle cok sagolun Allah razi olsun. Babamin dun omur iliginde de bir sorun cikmis. Belki ordan da ameliyat olmasi gerekirmis. Bugun uzman doktor bakacak. Bende haber bekliyorum. Allahim dualarimizi kabul etsin insaAllah.
Ben sahurda hastalandim. Bu haffa izinliyim. Sansima esim de gececi. Sahur ve iftarda is yerinde yiyecek.
Bugunde mesaiye gidecek 12 de gelecek sahuru yapip yatalim dedik ulk defa erkenden.
Salamli kiymali patatesli kasarli yumurta yapalim dedik. Susatirmi bilmiyorum ama... Onun disinda bu hafta yemek planim yok zaten kafamda yok yapmaya acikcasi..
Her seyde bir hayir vardir bakalim insaAllah babam sagligina kavusur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?